Започват ремонти на пътя и в Северната промишлена зона

Започват ремонти на пътя и в Северната промишлена зона - E-Burgas.com

От утре, 26.10, започват ремонтно-възстановителни дейности по канализацията на ул. „Братя Пренерови“ /улицата пред PHOENIX PHARMA и OPEL BOVA/ в Северна Промишлена Зона, в района на новата болница „Сърце и Мозък“.

Първият участък на строителните дейности е от болница „Сърце и мозък“ до Автокъща „Turbotrucks Bulgaria OOD“. За целта, този пътен участък ще бъде напълно затворен. Там ще бъде въведена временна организация и обслужването от и за болницата ще се осъществява от ул. „Иван Хаджипетров“ /улицата пред Q-Service и GREE/ и ул. „Атанас Буров“.

Общинска администрация се извинява за причиненото неудобство и призовава всички шофьори на моторни превозни средства да се съобразяват с въведената временна организация на движение, като използват обходния маршрут.

Свързани статии
Почистват шахтите при надлеза на СОМАТ, променят движението на 7 декември"Кепенци" до края на годината за още една централна улица заради ремонтПуснаха в експлоатация ремонтирания път и светофара до "Билата" в "Изгрев"Ремонтират къщата на Шагунов за над половин милион леваРеорганизират движението на ул. "Янко Комитов" заради ремонт на канализациятаПредлагат бюджет от 1,5 млрд. лв. за ремонт и строителство на пътища за 2022Бившият шеф на "Автомагистрали": Има гаранции за ремонта на "Тракия"Кърпят дупките в Бургас преди началото на зимния сезонКомитова: Ремонтът на "Тракия" е направен като текущ и при повреда е без гаранцияЗатварят частично един от най-оживените бургаски булеварди заради ремонт
Тагове
улици ремонт
Коментари

Още от последните новини