Карнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времето

Карнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времето - E-Burgas.com

Питейната вода в карнобатското село Драганци е замърсена и официално е констатирано отклонение от изискванията за качество. Това сигнализират от община Карнобат след проведен мониторинг на ВиК-Бургас. 

От местната администрация заявиха, че проблемът е наличен и към настоящия момент, за което е уведомена и Регионалната здравна инспекция.

По нейно предписание се очаква след нормализиране на метеорологичната обстановка ВиК-Бургас да предприеме необходимите действия за проучване на водоснабдителната система на селото и да установи причините за несъответствието и неговото отстраняване.

Свързани статии
ТИР катастрофира между Зимница и КарнобатПоморие 24 часа без вода заради профилактика на ВиКЧасти от Несебър без вода утреЖена загина в пожар в карнобатско селоЗащо в карнобатските села благодарят на депутатите от ГЕРБРоднини поемат грижите за децата на починалата родилка от КарнобатПоморие днес без вода до 18:00 часаЕС дава 63 млн. евро за нови ВиК тръби в Бургас Започва подмяната на стари ВиК тръби в центъра на БургасНаводнена е помпената станция в Димчево, местните пият вода от водоноска
Тагове
драганци карнобат мръсна вода ВиК
Коментари

Още от последните новини