Карнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времето

Карнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времето - E-Burgas.com

Питейната вода в карнобатското село Драганци е замърсена и официално е констатирано отклонение от изискванията за качество. Това сигнализират от община Карнобат след проведен мониторинг на ВиК-Бургас. 

От местната администрация заявиха, че проблемът е наличен и към настоящия момент, за което е уведомена и Регионалната здравна инспекция.

По нейно предписание се очаква след нормализиране на метеорологичната обстановка ВиК-Бургас да предприеме необходимите действия за проучване на водоснабдителната система на селото и да установи причините за несъответствието и неговото отстраняване.

Свързани статии
Мъжът, нахлул във ВиК дружество по халат Компенсираха ВиК дружествата със 16 млн. лева заради скъпия ток Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите 80-годишна баба се преобърна с Дачията си край Карнобрат Затварят за месец и част от "Шейново" Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Промени в движението в Лозово и Долно Езерово заради ВиК Продължават ВиК-ремонтите в центъра, временно спират движението по ул. "Търговска" ВиК ремонтите в Бургас достигнаха кръстовището между улиците "Шейново" и "Пробуда" Затварят част от центъра в Бургас заради дейности на ВиК
Тагове
драганци карнобат мръсна вода ВиК
Коментари

Още от последните новини