Карнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времето

Карнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времето - E-Burgas.com

Питейната вода в карнобатското село Драганци е замърсена и официално е констатирано отклонение от изискванията за качество. Това сигнализират от община Карнобат след проведен мониторинг на ВиК-Бургас. 

От местната администрация заявиха, че проблемът е наличен и към настоящия момент, за което е уведомена и Регионалната здравна инспекция.

По нейно предписание се очаква след нормализиране на метеорологичната обстановка ВиК-Бургас да предприеме необходимите действия за проучване на водоснабдителната система на селото и да установи причините за несъответствието и неговото отстраняване.

Свързани статии
Защо в карнобатските села благодарят на депутатите от ГЕРБ Роднини поемат грижите за децата на починалата родилка от Карнобат Поморие днес без вода до 18:00 часа ЕС дава 63 млн. евро за нови ВиК тръби в Бургас Започва подмяната на стари ВиК тръби в центъра на Бургас Наводнена е помпената станция в Димчево, местните пият вода от водоноска Альоша от Карнобат, който уби брат си с ножица, шокира с подробности Вдигат заплатите във ВиК холдинга Бургаски ВиК проект получи подкрепа от държавата Търсен от Интерпол бе заловен в карнобатско село
Тагове
драганци карнобат мръсна вода ВиК
Коментари

Още от последните новини