Карнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времето

Карнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времето - E-Burgas.com

Питейната вода в карнобатското село Драганци е замърсена и официално е констатирано отклонение от изискванията за качество. Това сигнализират от община Карнобат след проведен мониторинг на ВиК-Бургас. 

От местната администрация заявиха, че проблемът е наличен и към настоящия момент, за което е уведомена и Регионалната здравна инспекция.

По нейно предписание се очаква след нормализиране на метеорологичната обстановка ВиК-Бургас да предприеме необходимите действия за проучване на водоснабдителната система на селото и да установи причините за несъответствието и неговото отстраняване.

Свързани статии
След тока литна и водата: Цената във ВиК-Бургас скочи със 123% за година Влакът за София блъсна камион до жп гарата в Карнобат (Снимки) Започна ВиК-ремонтът на възлово кръстовище в "Изгрев" ВиК авария затвори възлово кръстовище в Бургас ТИР катастрофира между Зимница и Карнобат Поморие 24 часа без вода заради профилактика на ВиК Части от Несебър без вода утре Жена загина в пожар в карнобатско село Защо в карнобатските села благодарят на депутатите от ГЕРБ Роднини поемат грижите за децата на починалата родилка от Карнобат
Тагове
драганци карнобат мръсна вода ВиК
Коментари

Още от последните новини