Карнобатлийка със съмнение за коронавирус, настанена е за лечение в Бургас

Карнобатлийка със съмнение за коронавирус, настанена е за лечение в Бургас - E-Burgas.com

Жената се е върнала от почивка в Банско

Жена от Карнобат е със съмнение за коронавирус. Това заяви кметът на Карнобат Георги Димитров.

Очаква се до часове да излезе пробата на жената. Тя се е върнала от почивка в Банско. В момента е настанена за лечение в Бургас.

"Апелът ми е да се спазват стриктно оповестените мерки. На заседанието са взети допълнителни мерки, за които ще ви информираме по – късно. Няма място за паника. Трябва да бъдем отговорни." написа Георги Димитров във Фейсбук. 

Припомняме, че в момента Банско е под карантина за две седмици, като влизането и излизането в града е забранено. Причината е, че районът е рискова зона заради преохлаждането на горните дихателни пътища на туристите. До момента там бяха открити трима заразени. 

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини