Избраха нов началник на НСО

Избраха нов началник на НСО - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

Правителството взе решение, с което дава съгласие полковник Емил Тонев да бъде назначен на длъжността началник на Националната служба за охрана със звание „бригаден генерал“.

Министерският съвет одобри и допълнителни разходи по бюджета на Националната служба за охрана за 2020 г. в размер на 500 000 лв.

Средствата са необходими, за да може службата да осъществява своята дейност във външна среда в условията на пандемията от Covid-19, както и във връзка с възникналата необходимост от прилагането на допълнителни мерки, свързани с предотвратяване разпространението и/или ограничаване на последиците от заразата, посочват от правителствената пресслужба.

Свързани статии
Румен Радев няма намерения да сменя шефа на НСО Официално: Нефтохимик с нов старши треньор и генерален спонсор Търговците от „Краснодар“ пропищяха от цигани: Крадат ни ежедневено, искаме охрана! Новият спонсор на „Нефтохимик 2010“: Вярваме, че ще защитят титлата (Снимки) Депутат от ДПС: Имаше няколко опита за покушение срещу Доган Демоктратична България: Свалена ли е наистина охраната на Пеевски и Доган от НСО? НСО оттегли искането си за ограничение до Росенец Шефът на НСО ген. Станчев подаде оставка: Пазих службата да не бъде политизирана Поискаха оставката на шефа на НСО ГЕРБ и ОП внесоха законопроекта за НСО
Тагове
нсо началник емил тонев
Коментари

Още от последните новини