Иво Баев: Срам ме е, че съм юрист в държава с такъв правосъден министър

Иво Баев: Срам ме е, че съм юрист в държава с такъв правосъден министър  - E-Burgas.com

Срам ме, че съм юрист в държава с такъв правосъден министър. Това написа председателят на правната комисия към Общински съвет - Бургас Иво Баев на стената си във Фейсбук.

Баев визира публикацията на министър Данаил Кирилов от вчера, който иронизира случката с Христо Иванов и охранителите от сарая на Ахмед Доган. Кирилов нарече Иванов "СпонджБоб Квадратните гащи", "конкистадор" и други иронични псевдоними. Той дори поздрави охраната, че е изгонила посетилите на плажа. Публикацията обаче се оказа голям автогол за правосъдния ни министър, тъй като бе посрещната гневно от обществото.

"Преди малко прочетох една публикация във ФБ на м-ра на правосъдието, Данаил Кирилов от 8ми юли около 21.30.

Онемях! Първо си помислих, че е нещо фалшиво - фалшив профил или нещо направено нарочно за компрометиране. Не допуснах, че може да е истина. После разбрах, че наистина произлиза от този човек. Хиляди са го споделили, аз не мога да го направя, не мога да изцапам стената си с лайна, мисля даже да взема един душ и да се полея с дезинфектант..чувствам се омърсен... Срам ме е, че съм поданик на държава с подобен министър. Ужасно ме е срам, че съм юрист при правосъдно министерство начело с олигофрен" написа Иво Баев.

Припомняме, че с Христо Иванов беше и колегата на Баев от "Демократична България" Димитър Найденов. 

Свързани статии
Данаил Кирилов подаде оставка, коалицията ще я разгледа Безплатно автокино пред Догансарай довечера Община Бургас: Разпоредихме оградата на Росенец да бъде премахната незабавно Христо Иванов: Иво Баев се отклонява от националната политическа линия на коалицията Пътят до Росенец отново преграден? Христо Иванов прави нова проверка на място (видео) Прокуратурарта откри нарушения край Алепу, Догансарай, Созопол. Св. Влас и Аркутино Демоктратична България: Свалена ли е наистина охраната на Пеевски и Доган от НСО? Мустафа Карадайъ показа нос Чукалята преди Догансарай (снимки) Христо Иванов: "Росенец" е наша дългосрочна стратегия Христо Иванов: Вчера стана ясно, че Пеевски управлява МВР
Тагове
Иво Баев Демократична България Данаил Кирилов Христо Иванов Догансарай
Коментари

Още от последните новини