Иво Баев: Срам ме е, че съм юрист в държава с такъв правосъден министър

Иво Баев: Срам ме е, че съм юрист в държава с такъв правосъден министър  - E-Burgas.com

Срам ме, че съм юрист в държава с такъв правосъден министър. Това написа председателят на правната комисия към Общински съвет - Бургас Иво Баев на стената си във Фейсбук.

Баев визира публикацията на министър Данаил Кирилов от вчера, който иронизира случката с Христо Иванов и охранителите от сарая на Ахмед Доган. Кирилов нарече Иванов "СпонджБоб Квадратните гащи", "конкистадор" и други иронични псевдоними. Той дори поздрави охраната, че е изгонила посетилите на плажа. Публикацията обаче се оказа голям автогол за правосъдния ни министър, тъй като бе посрещната гневно от обществото.

"Преди малко прочетох една публикация във ФБ на м-ра на правосъдието, Данаил Кирилов от 8ми юли около 21.30.

Онемях! Първо си помислих, че е нещо фалшиво - фалшив профил или нещо направено нарочно за компрометиране. Не допуснах, че може да е истина. После разбрах, че наистина произлиза от този човек. Хиляди са го споделили, аз не мога да го направя, не мога да изцапам стената си с лайна, мисля даже да взема един душ и да се полея с дезинфектант..чувствам се омърсен... Срам ме е, че съм поданик на държава с подобен министър. Ужасно ме е срам, че съм юрист при правосъдно министерство начело с олигофрен" написа Иво Баев.

Припомняме, че с Христо Иванов беше и колегата на Баев от "Демократична България" Димитър Найденов. 

Свързани статии
Ивайло Мирчев: Време е да им кажем "довиждане" на ГЕРБ в големите градове Христо Иванов: Приемането на еврото гарантира забогатяване на страната Ивайло Мирчев също хвърли оставка Христо Иванов: Резултатът ни не е провал, но е разочароващ Лозан Панов заподозря предателство от страна на "Демократична България" Лозан Панов: ДПС играе на изборите с двама, трима играчи "Демократична България" твърдо застава зад Лозан Панов за президент "Демократична България": Дайте ни мандата, за да гарантираме дълбока промяна в страната Още няма пари за събаряне на незаконната сграда край Догансарай Депутат от ДПС: По Южното Черноморие има хиляди постройки без документация, Росенец е политически PR
Тагове
Иво Баев Демократична България Данаил Кирилов Христо Иванов Догансарай
Коментари

Още от последните новини