Иван Кокинов говори неразбираемо в съда, хапчета му причинили говорен дефект

Иван Кокинов говори неразбираемо в съда, хапчета му причинили говорен дефект - E-Burgas.com

Иван Кокинов, който наръга 17 пъти в торса и направи прорезна рана на шията на 17-годишно момиче в Бургас, се изправи днес през съда, където бе разгледана мярката му за неотклонение. 

Заседанието обаче бе възпрепятствано от невъзможността на подсъдимия да говори нормално и съответно да бъде разбиран от съдията Събчо Събев. Според Кокинов причината за това са хапчета, които са му изписани от доктора на затвора, поради психичното му състояние. Той приемал и преди това от същите медикаменти, като обикновено страничния ефект с нарушението на говора продължават около седмица.

"По принцип си говоря перфектно и нямам говорен ефект. Предполагам, че до около една седмица ще се оправя, но не трябва да пия повече хапчета" заяви Кокинов пред съдията. Той обаче трябваше да повтаря всяка дума по няколко пъти и да говори много бавно, тъй като почти нищо от казаното не се разбираше.

Това наложи съдия Събев да привика в съдебната зала лекаря на затвора. Заседанието ще продължи по-късно днес.

Очаквайте подробности! 

Свързани статии
Иван Кокинов, който опита да убие ученика с нож, ще лежи 10 години Версията за параноидна шизофрения не спаси Кокинов, съдът го остави в ареста Прокурор Георги Чинев: Държанието на Кокинов при разпита бе абсолютно хладнокръвно и обиграно (видео) Кокинов в съда: Казаха ми да нападна момичето, искам да получа адекватно медицинско лечение Кокинов казал пред фелдшер, че има шизофрения, но няма документи
Тагове
Иван Кокинов
Коментари