Кокинов казал пред фелдшер, че има шизофрения, но няма документи

Кокинов казал пред фелдшер, че има шизофрения, но няма документи - E-Burgas.com

Пострадалото момиче има 15 см прорезна рана на шията

Фелдшерката, прегледала Иван Кокинов - Росана Попова, заяви, че той й казал, че страда от параноидна шизофрения, но не представил медицинска документация, с което да го потвърди. В момента Попова е в съда, където тече гледането на мярка за неотклонение на Кокинов, който е обвинен в опит за убийство.

Според Попова Иван бил много нервен вчера, неспокоен и още от тогава не му се разбирало какво говори, повече ръкомахал с ръце. Тя провела и телефонен разговор с майка му, която потвърдила, че е лежал в Център за психично здраве. Приемал е акинетон и други медикаменти, пиел ги е снощи и тази сутрин, което би трябвало да го успокой.

Междувременно съдията по делото Събчо Събев скастри фелдшерката, че дала лекарството на своя воля, без да е психиатър, но според нея комуникацията с него била зле още преди да приеме хапчетата.

От показанията стана ясно, че пострадалата ученичка има 15 см прорезна рана на шията.

Всеки момент предстои съдията да произнесе мярката за неотклонение на Иван Кокинов.

Свързани статии
Иван Кокинов, който опита да убие ученика с нож, ще лежи 10 години Версията за параноидна шизофрения не спаси Кокинов, съдът го остави в ареста Прокурор Георги Чинев: Държанието на Кокинов при разпита бе абсолютно хладнокръвно и обиграно (видео) Кокинов в съда: Казаха ми да нападна момичето, искам да получа адекватно медицинско лечение Иван Кокинов говори неразбираемо в съда, хапчета му причинили говорен дефект
Тагове
Иван Кокинов
Коментари

Още от последните новини