Хванаха мъж с нелегални 22 хил. евро на "Капитан Андреево"

Хванаха мъж с нелегални 22 хил. евро на
marica.bg

След сигнал от криминалисти от Хасково на ГКПП "Капитан Андреево" е установен мъж, укрил недекларирана валута, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР в Хасково.

Във вторник около 14,30 часа, след придобита информация, полицейските служители са подали сигнал на пункта с Турция за проверка на лек автомобил.

Колата, шофирана от 47-годишен мъж от София, е била спряна на платно "Вход за леки автомобили" и е била разпределена за извършване на щателна митническа проверка. В хода на контролата, във фабричните кухини на превозното средство и по тялото на водача са установени недекларирани 22 000 евро.

На мъжа е съставен акт в нарушение на разпоредбата от Валутния закон - за пренасяне на недекларирани пред митническите органи парични средства в размер над 10 000 евро, уточниха от полицията.

 

Свързани статии
Най-много контрабанда е пресечена на ГКПП „Капитан Андреево” Митничарите от МП "Капитан Андреево" заловили над 27 млн. контрабандни лева през 2022 Създават нови две платна на ГКПП "Капитан Андреево" Контрабандна валута над 1 млн. лева откриха митничари на "Капитан Андреево" (Снимки) Откриха над 100 кг хероин в автомобил с малолетни деца (Видео) БАБХ бие шута на частниците от гьола на "Капитан Андреево" Отново интензивен трафик на "Капитан Андреево" Събев обеща спешни мерки за трафика на границата с Турция Събев идва на "Капитан Андреево" заради опашките от камиони Пресякоха контрабанда на злато за близо 700 хил. лв. на българо-турската граница (Снимки)
Тагове
капитан андреево
Коментари

Още от последните новини