Хванаха мъж с нелегални 22 хил. евро на "Капитан Андреево"

Хванаха мъж с нелегални 22 хил. евро на
marica.bg

След сигнал от криминалисти от Хасково на ГКПП "Капитан Андреево" е установен мъж, укрил недекларирана валута, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР в Хасково.

Във вторник около 14,30 часа, след придобита информация, полицейските служители са подали сигнал на пункта с Турция за проверка на лек автомобил.

Колата, шофирана от 47-годишен мъж от София, е била спряна на платно "Вход за леки автомобили" и е била разпределена за извършване на щателна митническа проверка. В хода на контролата, във фабричните кухини на превозното средство и по тялото на водача са установени недекларирани 22 000 евро.

На мъжа е съставен акт в нарушение на разпоредбата от Валутния закон - за пренасяне на недекларирани пред митническите органи парични средства в размер над 10 000 евро, уточниха от полицията.

 

Свързани статии
Пресякоха контрабанда на злато за близо 700 хил. лв. на българо-турската граница (Снимки) Предстои разширение на ГКПП "Малко Търово" и нов туристически пункт край Резово Облекчават трафика по южната граница Бургаски митничари пресякоха контрабанда на злато за над 100 бона Масова проверка на автобуси на "Капитан-Андреево" Бургаски митничарски разкриха контрабанда на ветеринарни лекарства за 90 хил.лв. Заловиха 39 килограма хероин на "Капитан Андреево" Бургаски митничари задържаха над 18 тона контрабандни препарати (Видео) Бургаски митничари пресякоха контрабанда за 25 бона Километрични колони от коли на границата с Турция
Тагове
капитан андреево
Коментари

Още от последните новини