Хищни растения, орхидеи и бонсаи на Флора 2017 в Бургас

Хищни растения, орхидеи и бонсаи на Флора 2017 в Бургас - E-Burgas.com

Екзотично хищно растение от Ботаническата градина в "София", ароматна маслодайна роза "Дамасцена" от долината на розите, причудливи бонсай дръвчета, орхидеи във всички възможни цветове, пана от скандинавски мъх - най-модерното решение в интериорния дизайн, хиляди цветя, десетки цветни аранжировки, мащабни цветни инсталации и скулптури ще видят посетителите на "Флора Бургас'2017".  

Повече от 90 производители и вносители на цветя, градинска мебел, посадъчен материал, торове и препарати, саксии, био и арт продукти ще се представят в 33-то издание на цветното изложение. Най-доброто от парковото и градинско озеленяване ще покажат участници от Бургас, Пазарджик, Габрово, Плевен, София, Павликени, Варна, Велико Търново, Пловдив, Казанлък, Троян, Стара Загора, Долна Оряховица, Враца и десетки други по-малки градове и села.

В периода 28 април - 7 май изложението ще се разгърне в цели три зони:

Алеите около експо центъра ще бъдат изпълнени с продукцията на търговци и производители на цветя и паркова мебел, а посетителите ще имат възможността не само да купят цветя за своите градини и домове, но и да получат професионални съвети за тяхното отглеждане.

Залите на "Флората" ще се превърнат в своеобразна "Приказка". Там всички участващи изложители ще подредят своите изложбени площи, аранжировки и инсталации.

Във вътрешния двор, освен цветя, ще има БИО и АРТ зони, от които посетителите могат да се сдобият с красиви и полезни предмети и продукти, съобразени с цветната тематика на изложението.

Подробности за участниците, информация за съпътстващата програма с демонстрации и всичко, свързано с Национална изложба на цветя "Флора Бургас'2017", може да откриете във фейсбук профила на експо център "Флора": https://www.facebook.com/floraburgas/, както и на специално създадената за изложението страница: https://www.facebook.com/events/782242671914949/.

Коментари

Още от последните новини