Грация и красота белязаха внушителния спектакъл на ТФ „Петлите"

Грация и красота белязаха внушителния спектакъл на ТФ „Петлите

12-те претендетки за короната на тазгодишното издание за красота „Мисис Бургас" се насладиха на най-новия спектакъл на Танцова формация „Петлите"

Концертът на таланите бе снощи в залата на Бургаската опера. Финалистките имаха възможността да го проследят от първия ред, като зад каузата застана миналогодишната победителка в конкурса – Вержиния Иванова. Целта е да се събере сума, необходима на състава, за да замине за участие в Италия. Освен това г-жа Иванова сподели, че интеграцията и равноправието на децата, които имат тежкия житейския жребий да раснат без родители, трябва да бъдат подкрепяни още повече, когато притежават различни таланти.

Зад 15-те деца, които видяхме снощи на сцената, стоят професионалисти. Хореографията е дело на Десислава Скъкълова, Николай Парушев и Кристияна Гюрова. Костюмите са подбрани от Камелия Цонева и Атанаска Маринова. За визията се е погрижила Стела Иванова.

На сцената те оживиха магичната история за мома Руса и змея, който се влюбва в хубавицата и иска да я отвлече. Превръща се в млад момък и я ухажва настойчиво.

По идея на Мисис Бургас 2018' на представлението присъстваха и деца и родители от ЧНУ „Д-р Мария Монтесори".

На самата гала вечер „Мисис Бургас 2019" гостите също ще имат възможност да подкрепят проектите на ТФ „Петлите".

В края на представлението на ТФ"Петлите" снощи своята подкрепа изрази и един от организаторите на конкурса за омъжени дами-Ваня Кирова.

„Мисис Бургас е титла, която носи послание и то се разкрива чрез различни благотворителни и  социални кампании, защото  живеем в общество, в което трябва да се дава шанс на младите, на талантливите, на нуждаещите се. Много съм горда с все още настоящата ни Мисис Бургас - Вержиния Иванова, че подкрепи тези млади хора и този невероятен спектакъл, мисля че тя дава правилния социален пример и пожелавам на слеващите Мисис и те да бъдат пример за нашето общество", обяви Кирова от сцената на Бургаската опера.

Тя допълни още, че конкурсът Мисис Бургас не е просто конкурс за красота, той e символ на на истинската жена - на успешната майка, съпруга, домакиня,работеща жена, на жената пример.

Галерия
Коментари

Още от последните новини