"Гостенка" от Шумен учи малолетния си син на джебчийство в Бургас

29-годишна криминално проявена и осъждана жена от Шумен е арестувана за кражба в Бургас. 

На 28 март тя, заедно с 13-годишния си син, напднала 56-годишна бургасзлийка на ули "Славянска" Двамата успели да издърват дамската чанта на жената, в която имало 320 лв. и лични документи. 

Две седмици след кражбата извършителите са били разкрити от бургаската полицията. Майката и синът са били отседнали на квартира в Бургас, като е много вероятно да са се издържали от кражби. 

Жената е задържана за срок до 24 часа, а детето й е настанено в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнилетни. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Свързани статии
В Бургас хванаха шофьор с 3,66 промила на една от централните улици Пияници зад волана продължават да застрашават животи в Бургаско Изграждат нова производствена база за над 2 млн. лева в Бургас Младеж едва не уби пийнал бургазлия на паркинга на Северния плаж Откриха тялото на айтоския отец Ромил в гората край Вресово Пиян холандец помля автомобил на паркинг в ''Славейков'' Общината пръсна катун в "Славейков" и отсече: Няма да допуснем скитници да се колонизират по време на пандемия! Пияници продължават да застрашават животи по пътищата в Бургаско Дивотия: 3,13 промила зад волана в ''Меден рудник'' Ромите в София на бунт, викат "Оставка"
Тагове
роми
Коментари

Още от последните новини