"Гостенка" от Шумен учи малолетния си син на джебчийство в Бургас

29-годишна криминално проявена и осъждана жена от Шумен е арестувана за кражба в Бургас. 

На 28 март тя, заедно с 13-годишния си син, напднала 56-годишна бургасзлийка на ули "Славянска" Двамата успели да издърват дамската чанта на жената, в която имало 320 лв. и лични документи. 

Две седмици след кражбата извършителите са били разкрити от бургаската полицията. Майката и синът са били отседнали на квартира в Бургас, като е много вероятно да са се издържали от кражби. 

Жената е задържана за срок до 24 часа, а детето й е настанено в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнилетни. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Свързани статии
Нагъл бургазлия опита да мине през КПП ''Пода'' пиян, но се отзова в ареста Хванаха поморийка да шофира пияна в Равда Мощен чуждестранен инвеститор строи предприятие в Бургас (Снимки) Масово чувство за безнаказаност по пътищата у нас Още три компании изграждат предприятия в Бургас, общината ще изгражда улици около тях (Снимки) Жандармеристи хванаха потенциален убиец на пътя в ''Лазур'' Ромска инвазия в Бургас: Разтуриха два катуна с 60 пришълци от Сливен и Ямбол (снимки) В Бургас хванаха шофьор с 3,66 промила на една от централните улици Пияници зад волана продължават да застрашават животи в Бургаско Изграждат нова производствена база за над 2 млн. лева в Бургас
Тагове
роми
Коментари

Още от последните новини