Пияници зад волана продължават да застрашават животи в Бургаско

Пияници зад волана продължават да застрашават животи в Бургаско - E-Burgas.com

Ежедневните установявания на водачи, употребили алкохол в Бургаска област, придобиват все по-плашещи размери, особено за последното денонощие, отчитат от ОД МВР-Бургас.  

През вчерашния следобед, на най-голямата и оживена улица в Поморие, е задържан 47-годишен местен жител, който необезпокояван шофирал Мерцедеса си, наквасен до козирката.

Автомобилът му бил спрян за проверка в района на ул. ''Княз Борис'', като дрегерът отчел плашещите 3,20 промила. Същият е задържан за срок до 24 часа.

Междувременно тази нощ в района срещу бл.46 в ж.к. ''Меден рудник'' е установен и задържан още един пиян мъж, който въпреки че бил на 1,93 промила, не се притеснявал да седне зад волана.

Той е отказал да даде кръв за химичен анализ, задържан е за срок от 24 часа.

Свързани статии
Нагъл бургазлия опита да мине през КПП ''Пода'' пиян, но се отзова в ареста Стотици актове при поредната акция за пияни и дрогирани на пътя Хванаха поморийка да шофира пияна в Равда Нови 26 дрогирани и пияни водачи за установени само за ден 35 пияни и дрогирани шофьори са регистрирани за денонощие 520 пияни и дрогирани шофьори са влезли в затвора от началото на годината Отново хванаха пиян полицай да шофира Започват проверки в МВР, уволняват всеки пиян или надрусан зад волана Масово чувство за безнаказаност по пътищата у нас Таксиджии от цяла България на протест заради прострелян колега
Тагове
пиян шофьори промили
Коментари