"Фестивалът на зелениката" се завръща, тази година ще бъде в село Заберново

Фестивалът на зелениката се завръща след едногодишна пауза заради епидемичната обстановка с Covid-19 в страната, съобщиха от природен парк „Странджа”.

17-тото издание на Фестивала на зелениката ще се проведе на 15-16 май в с. Заберново, общ. Малко Търново, м "Тулпан". Тепърва се очаква да бъде обявена програмата за събитието.

"Ще ви очакваме от 10.00 ч. под сянката на 1000-годишния дъб благун, за да ви разходим в прекрасната гора на Странджа, да ви покажем изобилие от зеленика и още и още красоти…

Тази година фестивалните изненади ще бъдат редуцирани, така щото да спазим противоепидемичните мерки. Ще наблегнем на предложените от нас маршрути, за да усетим Странджа с всичките й прелести." написаха организаторите от природния парк. 

Свързани статии
Борим дървесен вредител в Странджа заедно с турски лесовъди Стефан Янев ще инспектира границата около Малко Търново Обсъдиха на високо ниво демографската криза и изсичането на горите в Странджа Възстановиха един от най-посещаваните маршрути в Странджа Още 11 дървета в Странджа са обявени за вековни (Снимки) В Българи възстановяват нестинарството след годишно прекъсване заради пандемията Митничари надушиха контрабандни пари край Малко Търново В Бургас провеждат акция по засаждане на коледни елхи Четири общини в Бургаско ще получат до 600 хил. лв. за улично осветление Призив към бургазлии: Купете си жива елха за Коледа, засадете я пред блока след празниците
Тагове
Фестивал на зелениката Странджа Малко Търново
Коментари

Още от последните новини