Стефан Янев ще инспектира границата около Малко Търново

Стефан Янев ще инспектира границата около Малко Търново - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

Министър-председателят Стефан Янев ще посети българо-турската граница в района на Малко Търново, съобщава правителствената пресслужба.

Около 10 ч премиерът ще пристигне в Гранично-полицейско управление - Малко Търново (ул. "Княз Борис I" № 54), където ще му бъде докладвано за работата на локалния координационен център и актуалната обстановка по границата. След това министър-председателят ще посети линията на държавната граница, където ще се срещне с гранични и полицейски наряди, служители от Главните дирекции "Жандармерия" и "Национална полиция".

На място премиерът Стефан Янев ще се запознае със състоянието на временното възпрепятстващо съоръжение по границата

 

Свързани статии
МВР възлага ремонта на оградата на Министерството на отбраната Ремонтират оргадата на границата с Турция с 5 млн. лева Янев назначи нов зам.-министър от Оксфорд МВР вече пази оградата на границата с Турция (Видео) Стефан Янев назначи нови зам.-министри в кабинета си МВР поема оградата на границата с Турция, 4 млн.лв. са нужни за ремонта й Стефан Янев свиква Съвета по сигурността Стефан Янев: Към момента не се налагат въоръжени сили на границата Румен Радев: Предстои ново обсъждане за сътрудничество с Гърция за границата Километрични колони от коли на границата с Турция
Тагове
стефан янев граница малко търново
Коментари

Още от последните новини