Вижте какви занимания за деца ще има по време на Фестивала на солта в Бургас

Вижте какви занимания за деца ще има по време на Фестивала на солта в Бургас - E-Burgas.com

Детската работилница започва на 12 август в 17:30 в Халето на Солниците. Тя е част от събитията, организирани по време на Фестивала на лолта, който ще се проведе в Бургас идната събота.

Освен архитектурната работилница, организаторите са осигурили още доста занимания, насочени към децата - Арт пленер „Вдъхновени от езерото“, за тези които обичат да рисуват и са готови с маслени пастели да представят своя поглед върху езерото и птиците и да се включат в изложбата, която ще бъде подредена вечерта в халето на солниците. Пленерът се организира с участието и съдействието на Арт ателие „Цветно“ с ръководител Таня Стоянова. Започва в 11:00 с разходка с Влакчето на солта. Пак тогава започва арт работилницата „Големите животни“, от 13:00 са „Приказки за солта“ - четене с доброволците на Регионална библиотека „Пейо Яворов“ – Бургас пред новото пространство „симБиотично“. От 15:00 БФБ организира работилница за направа на „Определител за облаци“ (в халето), а от 17:00 ще има спортни игри със „Зелена Странджа“.

Как да стигнете до Фестивала и каква е цялата програма: http://http://saltoflife.biodiversity.bg/bg/Festival_Solta_na_zhivota-c150

 

Коментари

Още от последните новини