Двойничка на Джъстин Бийбър от Бургас впечатли журито в "Гласът на България"

Двойничка на Джъстин Бийбър от Бургас впечатли журито в

Изключителните музикални открития, провокативните изпълнения и забавното съревнование между треньорите в петия сезон на „Гласът на България” изкушиха над 1 450 000 зрители да проследят третия епизод на шоуто по bTV в неделя вечер. Предварителните програми на ГАРБ показват още, че повече от половината от всички пред малкия екран в този времеви интервал са избрали вълнуващото музикално риалити пред предаванията на другите телевизии. 

В третото издание на етапа „Кастинги на тъмно” Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев продължиха да запълват квотата от 12 изпълнители в отборите си. Поли успя да навакса първоначалното си изоставане, като спечели най-изненадващия участник в епизода – 18-годишната Соня Георгиева, чиято поява на сцената предизвика смут сред всички. Талантливата девойка пя зад завеса, докато оценяващите на червените столове бяха убедени, че чуват мъжки глас. Дори след като застанаха очи в очи с нея, треньорите бяха сигурни, че пред себе си виждат момче със силна визуална прилика със световната звезда Джъстин Бийбър.  След като каза името си, Соня остави журито без думи за няколко секунди. „Малко онемях. Този сезон е много, много як“, не скри вълнението си Графа.

Уличният музикант Александър Савов, когото често оприличават на Иван Лечев, също предпочете да продължи напред в отбора на Поли Генова, а тя направи всичко възможно да привлече и първия женски дует в сезона. Яна Янчева и Габриела Байкушева дадоха силен старт на епизода, като показаха, че имат талант в различни музикални стилове, изпълнявайки еднакво добре както хита „Bang, Bang“, така и „Македонско девойче“. Графа и Поли си организираха своеобразен вокален двубой, за да убедят момичетата да ги последват, но дуетът реши да гласува доверието си на Графа. Такъв избор направи и 15-годишното момиче с китара Дженифър Цанков, с което помогна на Влади Ампов пръв да запълни половината места в отбора си. 
В неделя вечер Иван Лечев спечели на своя страна един истински вокален талант в лицето на Анна Азатян. 37-годишната арменка, която доскоро се е изявявала в Мариински театър в Санкт Петербург, трогна журито и зрителите с професионално изпълнение на класиката „My funny Valentine“, както и с твърдението си, че българската земя е свещена. Няколко години тя и съпругът й, който е наполовина българин, наполовина руснак, правят опити да имат дете, но лекарите заявяват, че това е невъзможно. Когато заживяват в България обаче, още на първия месец Анна забременява и благодари на свещените ни земи за това чудо. 

В отбора на Камелия вече има 5 изявени таланти, след като в трети епизод тя успя да спечели за себе си Анджела Цолова и Милена Коста. За 16-годишната Анджела от София това е втори опит да се докаже на сцената на телевизионно шоу, след като преди две години се явява в „България търси талант“. Амбицията й не среща разбиране сред съучениците й, но тя е твърдо решена да покаже, че с музиката може да се преодолее всичко. На това мнение е и второто попълнение в отбора на Камелия – 32-годишната Милена Коста, която има успешна музикална кариера в чужбина, но преди две години решава да се завърне в България и в момента се изявява на клубната сцена у нас. 
 

Коментари

Още от последните новини