Димитър Николов се застъпи за протестиращите, потегля с Христо Иванов към Росенец

Димитър Николов се застъпи за протестиращите, потегля с Христо Иванов към Росенец - E-Burgas.com

"Оценявам като грешка решението на полицията за недопускането на протестиращите до парк Росенец. Категорично смятам, че именно това покачва градуса на напрежението. Срещнах се с част от протестиращите пред Общината и изразих тази позиция.

Отивам на място със заявителят на протеста Христо Иванов, за да разговарям с органите на реда за осигуряване на достъп."

Това написа преди минути кметът на Бургас Димитър Николов след среща със съпредседателят на "Демократична България", който му потърси лична сметка за осуетения протест. 

Свързани статии
Димитър Николов: Системата за явно оповестяване доказа своята ефективност, ще я разширим Ресторантьорският бизнес в Бургас със седем искания към властта Таксиджии излизат на национален протест Кметът Димитър Николов: Ситуацията с медиците в Бургас е критична, търсете Спешна помощ само ако наистина се налага! Васил Инджов: Всички трасета за камиони работят на "Капитан Андреево" Кметът Николов: Даваме по още 1000 лв. на джипитата, които помогнат в триажните центрове Стачка на превозвачи блокира междуградския транспорт Протестиращи срещу правителството отново блокираха движението в София Бургаският кмет купува апаратура, защитни облекла и предпазни средства за болниците Автоинструктори, студенти и полицаи излизат на протести днес
Тагове
Росенец Димитър Николов Христо Иванов протест
Коментари

Още от последните новини