Димитър Николов се застъпи за протестиращите, потегля с Христо Иванов към Росенец

Димитър Николов се застъпи за протестиращите, потегля с Христо Иванов към Росенец - E-Burgas.com

"Оценявам като грешка решението на полицията за недопускането на протестиращите до парк Росенец. Категорично смятам, че именно това покачва градуса на напрежението. Срещнах се с част от протестиращите пред Общината и изразих тази позиция.

Отивам на място със заявителят на протеста Христо Иванов, за да разговарям с органите на реда за осигуряване на достъп."

Това написа преди минути кметът на Бургас Димитър Николов след среща със съпредседателят на "Демократична България", който му потърси лична сметка за осуетения протест. 

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Бургас вече разполага с телемедицина (Снимки) Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Служители на АПИ излизат на протест Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето
Тагове
Росенец Димитър Николов Христо Иванов протест
Коментари

Още от последните новини