Дъждовете продължават и днес

Дъждовете продължават и днес - E-Burgas.com

Продължават валежите в цялата страна. Ще духа слаб, в Източна България умерен до силен североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°. Максималните температури ще бъдат от 6-7° в Северозападна България до 15-16° в крайните югозападни райони и по Черноморието.

Над Черноморието ще бъде облачно, на места с валежи от дъжд. Ще духа умерен и силен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 15° и 16°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, на север от нос Калиакра до 5 бала.

В планините ще бъде облачно и мъгливо. Ще има и валежи от дъжд, над 1600-1700 метра - от сняг. Ще духа умерен изток-югоизточен, по най-високите върхове югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около 0°.

Времето ще остане облачно до първата половина от следващата седмица. Валежите ще продължат до вторник, когато ще започне временно отслабване. В отделни райони и ще спрат, облачността ще се задържи значителна. Температурите ще са по-ниски от обичайните за периода.

Свързани статии
Оранжев код за дъждове налази Южна България Нахлува студен въздух, ще вали на много места в страната Високи температури в събота, но с валежи Ниски температури и дъжд в четвъртък Превалявания се очакват в Западна България Времето застудява през уикенда, ще има дъжд и гръмотевици Валежи и гръмотевици през следобед и през нощта Утре до обяд слънце, следобед облаци и дъжд Рекорден брой градоносни облаци за последните 2 месеца у нас И в неделя ще е облачно и дъждовно
Тагове
дъжд
Коментари

Още от последните новини