Чисто бяло бебе кенгуру излезе от торбичката на Снежанка в Зоопарк Бургас

Чисто бяло бебе кенгуру излезе от торбичката на Снежанка в Зоопарк Бургас - E-Burgas.com

Женското кенгуру-валаби на име Снежанка стана майка на поредно отроче, след като нейното бебе днес официално се показа на бял свят в Зоопарк Бургас. От близо седмица бебето покзваше глава през торбичката си, но днес вече реши да се престраши и да излезе напълно, заяви собственика на зоопарка Кръстьо Дъбов. То е чисто бяло, също като своите родители. 

Майката Снежанка е един от най-старите и известни обитатели на Зоопарк Бургас. Тя заедно и алпаката Марк преди три години бяха осиновено от сайта e-Burgas. 

В момента зоопарка е затворен, заради разпоредбите на здравното министерство против струпването на хора на едно място. Жизненият процес там обаче продължава с пълна сила. Грижите за животните са ежедневни и не подлежат на прекъсване, като животните имат осигурена храна поне за още месец. 

 

 

Свързани статии
Бебе антилопа от рядък вид се роди в Зоопарк Бургас (Снимки) Зоопарк Бургас приютява четири пеликана, които не могат да оцелеят в природата Синеокото конче в Зоопарк Бургас ще носи името на българска царица Заедно избираме име на синеокото конче в Зоопарк Бургас (анкета) Ново бебе се роди в Зоопарк Бургас (Снимки) Синеока красавица пристигна в Зоопарк Бургас, заедно ще ѝ изберем име Единствените свещени ибиси у нас живеят в Зоопарк Бургас (Снимки) Зоопарк Бургас с шоу програма и безплатен вход за всички деца на 1 юни Четири палави козлета се родиха в Зоопарк Бургас на Цветница  Зоопарк Бургас става по-цветен и красив с 80 ароматни липи
Тагове
Зоопарк Бургас
Коментари

Още от последните новини