Черният петък в Триа сити център ще е лъскав, модерен и с ВИП гости

Черният петък в Триа сити център ще е лъскав, модерен и с ВИП гости - E-Burgas.com

Официалното откриване на корнера на EA7 съвпада с деня на най-големите намаления за всички клиенти на търговския център

Официално откриване на EA7 корнер в Триа Сити център е утре, 29 ноември 2019. Традиционно последният петък на месец ноември е и деня за най-добрите сделки, които клиентите сключват за модни марки и артикули, заради намалението до 70%, предлагано в търговския център. Събитието започва от 17 часа на фона на видео излъчвания на най-новите колекции и трендове на EA7. Специални гости ще бъдат Атанас Божилов, двукратен световен шампион по кикбокс и Виолета Иванова, фитнес инструктор и експерт по здравословно хранене, които стават посланици на марката.

Всеки посетил официалното откриване на корнера на марката в Триа Сити център ще получи 30% отстъпка на новата спортна колекция на EA7, както и възможност за снимка и автограф от спортните звезди на Бургас.

Лоялни клиенти на търговския център, които имат карти за намаление, ще използват още по-големи отстъпки при пазаруване по време на официалното откриване.

EA7 е популярна марка на световно известната италианска модна къща Armani. Тя е насочена към активните, енергични и уверени хора, като съчетава качество на спортното облекло с оригиналността на моделите Armani.

Дрехите EA7 са предназначени за джогинг, фитнес, голф, зимни спортове и ветроходство. В линията на марката се предлагат анцузи, тениски и ризи, панталони и къси панталони, бельо, шапки, аксесоари и обувки за  тренировки ,и дори плажни кърпи. В дизайна на дамските колекции EA7 основният акцент е върху елегантността на силуета, докато мъжка тениска Armani, например, набляга на спортната форма. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини