Черен дим се вие над Бургас след като деца запалиха стари гуми (Видео)

Черен дим се вие над Бургас след като деца запалиха стари гуми (Видео) - E-Burgas.com

Гъст черен дим, видим от всички точки на Бургас, се вие в момента над града. Причината е пожар край стадион “Черноморец”, където непълнолетни лица са запалили стари гуми от товарни автомобили, съобщиха от полицията. 

На мястото на инцидента в момента гасителните действия провеждат десет огнеборци с три противопожарни автомобила

Органите на реда успокояват, че няма място за притеснения. Огнището на този етап е локализирано, но до окончателното потушавани на пожара, огнеборците ще останат в района на стадиона.

 

 

Галерия
Свързани статии
ОбС Сунгурларе прие с пълно мнозинство проектобюджета изготвен от администрацията на кмета инж. Димитър Гавазов Редовното заседание на ОбС- Сунгурларе стартира с благотворителна изложба-базар Нова инсталация за биоразградими отпадъци в Бургас Заем от 1.2 млн лева ще тегли община Сунгурларе Дядо Жечо от сунгурларското с. Подвис отпразнува своя 100- годишен юбилей Бургас вече разполага с телемедицина (Снимки) Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево
Тагове
пожар дим
Коментари