Бургазлия, връщащ се от Гърция, се самоизолира в общинско жилище, за да предпази онкоболни роднини

Бургазлия, връщащ се от Гърция, се самоизолира в общинско жилище, за да предпази онкоболни роднини - E-Burgas.com

Бутгазлия, който се завръща от Гърция ще бъде настанен във временно общинско жилище, където ще прекара доброволен карантинен период.

Той сам е пожелал да са самоизолира, но не в собствения си дом, тъй като двама от членовете на семейството му са онкоболни и не иска да ги поставя под риск.

Междувременно състоянието на четиримата хоспитализирани пациенти в Инфекциозното отделение в Бургас са в добро състояние.

Свързани статии
Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец
Тагове
бургас карантина
Коментари