Бургаският съд одобри споразумение между прокуратурата и дилър

Бургаският съд одобри споразумение между прокуратурата и дилър - E-Burgas.com

Окръжен съд – Бургас одобри постигнато споразумение между Окръжна прокуратура – Бургас, Петър Р. и неговият защитник, днес. На подсъдимият бе наложено наказание  от 1 година и 3 месеца „Лишаване от свобода" при първоначален „строг" режим на изтърпяване и Глоба в размер на 5 000 лв. Съдът приведе в изпълнение и наказание по друго дело на подсъдимия в размер на 1 година и 11 месеца, чието изпълнение е било отложено за изпитателен срок от 4 години.

Съгласно постигнатото днес в Окръжен съд – Бургас споразумение, Петър Р. се призна за виновен в това, че на 15 август 2020 г., в гр. Бургас, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение на високорискови наркотични вещества – метамфетамин и амфетамин, на обща стойност 40.29 лв. В съдебното заседание подсъдимият призна вината си и се отказа от разглеждането на делото по общия ред.

Окръжен съд – Бургас намери, че постигнатото споразумение не противоречи на закона и на морала, поради което следва да бъде одобрено.

Свързани статии
Край на разследването срещу Нено Димов, отива на съд Турски съд осъди кайт сърфистка за нападение на бургаска състезателка Млади бургазлийки отново клиентки на прокуратурата заради наркотици Повдигнаха обвинения на седем бургаски дилъри Междусъседска свада вкара за пореден път Димитър Милков в ареста Три млади бургазлийки клиентки на прокуратурата заради търговия с наркотици Прокуратурата иска задържане под стража на бургазлия заради побой Сериозен ръст на гражданските дела в Бургас Арестуваха десет дилъри в Бургас за седмица 17-годишна ученичка от Бургас е задържана за разпространение на наркотици
Тагове
съд прокуратура наркотици дилър споразумение
Коментари

Още от последните новини