Бургаският съд одобри споразумение между прокуратурата и дилър

Бургаският съд одобри споразумение между прокуратурата и дилър - E-Burgas.com

Окръжен съд – Бургас одобри постигнато споразумение между Окръжна прокуратура – Бургас, Петър Р. и неговият защитник, днес. На подсъдимият бе наложено наказание  от 1 година и 3 месеца „Лишаване от свобода" при първоначален „строг" режим на изтърпяване и Глоба в размер на 5 000 лв. Съдът приведе в изпълнение и наказание по друго дело на подсъдимия в размер на 1 година и 11 месеца, чието изпълнение е било отложено за изпитателен срок от 4 години.

Съгласно постигнатото днес в Окръжен съд – Бургас споразумение, Петър Р. се призна за виновен в това, че на 15 август 2020 г., в гр. Бургас, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение на високорискови наркотични вещества – метамфетамин и амфетамин, на обща стойност 40.29 лв. В съдебното заседание подсъдимият призна вината си и се отказа от разглеждането на делото по общия ред.

Окръжен съд – Бургас намери, че постигнатото споразумение не противоречи на закона и на морала, поради което следва да бъде одобрено.

Свързани статии
Граничният полицай Тома Яръмов остава в ареста Хванаха надрусан шофьора на влакчето в Морската градина Спецпрокуратурата е наблюдавала над 270 дела за корупция по високите етажи Премиерът Стефан Янев: Българските граждани очакват смислена съдебна реформа Французинът, който подлуди плажуващите на Централния плаж, се размина само с глоба Година затвор за бургазлия нарушил заповед за доближаване на майка си Хванаха мъж на бургаското летище, търсен в Унгария за фалшиви документи Съдът оправда надзирателите, обвинени за смъртта на Горан Как се търгува вот в Бургаско – от брашно и макарони до опрощаване на борчове Иван Гешев иска имунитета на бургаски кандидат-депутат, търгувал с вот в Маринка
Тагове
съд прокуратура наркотици дилър споразумение
Коментари

Още от последните новини