Бургаски ресторантьори се включват в националния простест

Бургаски ресторантьори се включват в националния простест  - E-Burgas.com
Снимка bTV

Ресторантьори от Бургас тръгнаха към София за участие в националния протест "Марш на свободата". Собствениците на заведения ще настояват да отворят врати през февруари като моловете и фитнесите, показа репортаж на bTV.

Собственици на заведения споделиха, че служителите им не са си получили помощите в пълен размер и добавиха, че е дискриминация само те да да затворени.

От бранша в морския град, който е и една от най-важните ни туристически дестинации, заявиха, че искат да работят и да имат точен план кога ще могат да отворят врати.

Освен това те ще настояват, ако някои фирми не искат да започнат работа заради притеснение от вируса, да си останат със социалната програма за подпомагане.

Свързани статии
Във Варна излязоха на протест срещу поредното изсичане на гори Манолова и Табаков представиха платформата си в Бургас, обещаха 1000 лв. минимална работна заплата И туроператорите останаха без обещаните помощи, излизат на протест Бизнесът в Бургас се обяви за отваряне, ще подкрепи Националния протест „МАРШ към свободата” Ресторантьорският бизнес в Бургас със седем искания към властта Таксиджии излизат на национален протест Мая Манолова и Живко Табаков искат спешен ремонт на възлов път до село Черни връх Мая Манолова и Живко Табаков откриха приемна на „Изправи се. БГ” в Бургас Васил Инджов: Всички трасета за камиони работят на "Капитан Андреево" Глас в пустиня! Общински съветници още лятото били тъпана за водната криза, но без резултат
Тагове
протест ресторантьори живко табаков
Коментари

Още от последните новини