Бургаски ресторантьори се включват в националния простест

Бургаски ресторантьори се включват в националния простест  - E-Burgas.com
Снимка bTV

Ресторантьори от Бургас тръгнаха към София за участие в националния протест "Марш на свободата". Собствениците на заведения ще настояват да отворят врати през февруари като моловете и фитнесите, показа репортаж на bTV.

Собственици на заведения споделиха, че служителите им не са си получили помощите в пълен размер и добавиха, че е дискриминация само те да да затворени.

От бранша в морския град, който е и една от най-важните ни туристически дестинации, заявиха, че искат да работят и да имат точен план кога ще могат да отворят врати.

Освен това те ще настояват, ако някои фирми не искат да започнат работа заради притеснение от вируса, да си останат със социалната програма за подпомагане.

Свързани статии
Пореден конфликт: Защо изсичат дърветата по ул. "Самуил" в Бургас? Хотелиери и ресторантьори ще могат да се възползват от допълителни 106 млн.лв. по ОПИК Затварят бул. "Демокрация" заради протест, променят маршрути на градския транспорт Протестиращи се събират пред сградата на ДАНС Кметът на Бургас Димитър Николов и активът на ГЕРБ протестираха на Алепу (Видео) Създават комисии за "Росенец" и полицейския произвол на протести Протест в Бургас заради блудство с малолетен Марияна Николова се среща с представители на ресторантьорите Във Варна излязоха на протест срещу поредното изсичане на гори Манолова и Табаков представиха платформата си в Бургас, обещаха 1000 лв. минимална работна заплата
Тагове
протест ресторантьори живко табаков
Коментари

Още от последните новини