Бургаски ресторантьори се включват в националния простест

Бургаски ресторантьори се включват в националния простест  - E-Burgas.com
Снимка bTV

Ресторантьори от Бургас тръгнаха към София за участие в националния протест "Марш на свободата". Собствениците на заведения ще настояват да отворят врати през февруари като моловете и фитнесите, показа репортаж на bTV.

Собственици на заведения споделиха, че служителите им не са си получили помощите в пълен размер и добавиха, че е дискриминация само те да да затворени.

От бранша в морския град, който е и една от най-важните ни туристически дестинации, заявиха, че искат да работят и да имат точен план кога ще могат да отворят врати.

Освен това те ще настояват, ако някои фирми не искат да започнат работа заради притеснение от вируса, да си останат със социалната програма за подпомагане.

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази
Тагове
протест ресторантьори живко табаков
Коментари