Бургас посреща Мадлен Алгафари и книгата и "Поправителен за родители" на 23 февруари

Бургас посреща Мадлен Алгафари и книгата и

Домакин на срещата е Гранд Хотел и СПА Приморец

На 23 февруари (събота) от 11:00 часа в Бургас книгата си "Поправителен за родители" ще представи популярният психотерапевт Мадлен Алгафари. Домакин на срещата е Гранд Хотел и СПА Приморец. Събитието се организира съвместно със Зонта клуб Бургас във връзка със 100-годишнината на Zonta International. Входът е свободен.

"Поправителен за родители" е извор на информация за всеки родител - настоящ и бъдещ. Книгата събира широк обем от проблематика - от планирането на родителство, бременността и раждането, до грижите и качественото общуване с детето на всяка една възраст, включително, когато е на 25+.

Четивото помага всеки родител сам да намери отговор на различни казуси - да присъства ли бащата на раждането, следродилната депресия, кога и как да казваме "не", тръгване на детска градина, как училището да не е "мъчилище", тинейджърски неволи и много други. Книгата е незаменим помощник и друга гледна точка в моментите, в които се чудите: „Ами сега? Дали постъпвам правилно?“ Обхванати са и редица трудни моменти като родителското чувство за вина, хиперактивните деца, агресията, развод на родителите и други.

Освен психотерапевт с над 20-годишен опит, Мадлен Алгафари е и писател и преводач. Завършила е и специалност режисура за драматичен и куклен театър в СУ "Св. Климент Охридски" съвместно с НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов". Специализациите и лекциите и по света и у нас са многобройни. Член на многобройни авторитетни организации в областта на психотерапията. Автор на книги с разнообразно съдържание.

За повече информация: 0877 850 001 | [email protected]

 

Коментари

Още от последните новини