Брутална агресия на бургаско кръстовище! Трима избиха зъба на руснак, защото дал път на пешеходка

Брутална агресия на бургаско кръстовище! Трима избиха зъба на руснак, защото дал път на пешеходка - E-Burgas.com
Мястото, където е извършен побоят Снимка: Google maps

Изключително брутална агресия пътя бе проявена възлово на бургаско кръстовище посред бял ден вчера. Трима криминално проявени мъже пребиха 54-годишен руски гражданин, защото спрял, за да даде път на пешеходка.

Установено е, че около 13:00 ч продължително пребиваващия в Бургас руснак, движейки се с лек автомобил „Хонда Джаз“, с бургаска регистрация по улица „Демокрация“ и завивайки по улица „Гурко“, спрял за да даде предимство на пресичаща по пешеходната пътека жена. Движещият се зад него лек автомобил започнал да му свири, но руснакът продължил по улица „Гурко“, като завил и спрял на „Оборище“. От задния автомобил слезли трима младежи, които влезли в пререкание с 54 годишния мъж. Той се опитал да им обясни, че спрял за да даде път на пешеходката, но младежите му нанесли няколко удара в областта на лицето. В резултат на побоя на руснака е избит горен зъб. След извършване на криминалното деяние младежите се качили в автомобила си и избягали.

В резултат на бързите полицейски действия, предприети след получаване на сигнала за инцидента в Първо Районно управление – Бургас, самоличността на извършителите на побоя е установена и те са задържани. Констатирано е, че това са криминално проявените : Г.С., 25 годишен, С.С., 25 годишен и К.Д., 22 годишен, и тримата от Бургас.

По случая в Първо Районно управление - Бургас е образувано досъдебно производство.

Коментари

Още от последните новини