Броенето започна: Фотофиниш за ГЕРБ и ИТН ще има и Бургас

Броенето започна: Фотофиниш за ГЕРБ и ИТН ще има и Бургас - E-Burgas.com

"Демократична България" засега издухва БСП за третото място

26,95 % за ГЕРБ-СДС срещу 24,38 % за ПП "Има такъв народ" показват първите резултати от обработените малко над 5% от протоколи във Втори МИР Бургас.

В Бургас "Демократична България" категорично изпреварва БСП с 15,90% срещу 11,97% за социалистите. 

Коалицията "Изправи се! Мутри вън!" взима 6,79% подкрепа, което е по-високо от това за страната. Добър е резултатът и на "Възраждане", които са с 3.90% и са на границата да влязат в парламента, ако това зависеше от вота в Бургас.

Очаквайте подробности!

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Ивайло Мирчев: Време е да им кажем "довиждане" на ГЕРБ в големите градове Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Христо Иванов: Приемането на еврото гарантира забогатяване на страната Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Още депутати може да напуснат Слави Трифонов Слави Трифонов няма да подкрепи кабинет с премиер Петков или Василев Тошко Йорданов: При Кирил Петков и при Бойко Борисов доминира Азът По-голямата част от българите приемат решението на Слави Трифонов като изнудване Проф. Радулов: Тошко Йорданов ни каза, че сме нищо, защото хората гласували за Слави, а не за нас
Тагове
Избори 2021 Има такъв народ Слави Трифонов ГЕРБ Демократична България
Коментари

Още от последните новини