Борисов: Незабавно да се освободи ръководсвтвото на Българска банка за развитие

Борисов: Незабавно да се освободи ръководсвтвото на Българска банка за развитие - E-Burgas.com

Възмутен съм от това, което направи Българската банка за развитие. И понеже и финансовият министър ми каза, че никой с него не се е консултирал. И министърт на икономиката, който е принципал на ББР. Разпоредил съм му изпълнителният борд и директор да бъдат незабавно освободени.

Това заяви Бойко Борисов на сутрешния брифинг на националния оперативен щаб за борба с коронавируса. Причината е отпуснатият скандален заем за 75 милиона лева за колекторска фирма.

По думите му Българската банка за развитие действа като всяка останала банка, но за народа това е държавна банка. Затова Борисов е разпоредил на министъра да свиква борд и да освободи борда, както и нейният изпълнителен директор Стоян Мавродиев.

Свързани статии
Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клевета Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват Любен Дилов-син: Опитват се да отклонят вниманието от цените на горивата, тока и олиото
Тагове
Бойко Борисов БРБ
Коментари

Още от последните новини