Борисов: Незабавно да се освободи ръководсвтвото на Българска банка за развитие

Борисов: Незабавно да се освободи ръководсвтвото на Българска банка за развитие - E-Burgas.com

Възмутен съм от това, което направи Българската банка за развитие. И понеже и финансовият министър ми каза, че никой с него не се е консултирал. И министърт на икономиката, който е принципал на ББР. Разпоредил съм му изпълнителният борд и директор да бъдат незабавно освободени.

Това заяви Бойко Борисов на сутрешния брифинг на националния оперативен щаб за борба с коронавируса. Причината е отпуснатият скандален заем за 75 милиона лева за колекторска фирма.

По думите му Българската банка за развитие действа като всяка останала банка, но за народа това е държавна банка. Затова Борисов е разпоредил на министъра да свиква борд и да освободи борда, както и нейният изпълнителен директор Стоян Мавродиев.

Свързани статии
Кои са най-богатите политици у нас? Борисов в Бургас: След 10 години около Северния обход ще има нови квартали Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН Играта продължава: ГЕРБ с мигновена контраатака срещу хода на Слави Борисов след разпита: Давах сведения за сигнали от 2009 година, че някой нещо чул, че някой ще го го ям Борисов се явява на разпит в МВР, ще бъде ли задържан? Борисов бил извикан за разпит заради заплаха за убийство на бизнесмен? Рашков: Не знам за никаква изпратена призовка до Бойко Борисов Борисов: Рашков ми прати призовка да се явя в четвъртък, дано изляза жив Бойко Борисов: С чест можем да кажем, че сме приключили и тертата вълна
Тагове
Бойко Борисов БРБ
Коментари

Още от последните новини