Betano линк с класация за най-добрите тийнейджъри в световния футбол

Betano линк с класация за най-добрите тийнейджъри в световния футбол - E-Burgas.com

Професионална футболна кариера е мечта, която присъства в главата на почти всички деца по света. Великата игра е променила живота на много хора. За да я реализират обаче, младежите трябва да вложат много труд и усилия. И все пак, талантът на някои от тях може да бъде забелязан още в юношеска възраст. Кои са най-обещаващите таланти през този сезон, това бе основната темата в поредната класация на Betano. Букмейкъра пусна своя betano линк за достъп до всички коефициенти и бонуси за залози в класацията, а кои са топ 10 от играчите в нея?

10. Раян Гравенбех – на 19 години от Аякс

190 сантиметровият нидерландец може да играе като 6-ца, 8-ца и 10-ка. Невероятното му представяне в халфовата линия на Аякс пък вече привлече погледите на европейските грандове.

9. Флориан Вирц – на 18 години от Байер Леверкузен

Той е сравняван с друг топ проспект на „аспирините“ от преди няколко сезона – Юлиан Брант. Вирц е класически плеймейкър, разполагащ с клинично подаване, което може да разреже всяка защита. Той бе взет в Байер през миналия януари, а вече постави рекорда за най-млад голмайстор за клуба в Бундеслигата. Вие пък може да заложите за Леверкузен в Betano.bg с коефициентите за победител в немското първенство (с изключение на Байерн Мюнхен). Ставката за този пазар е 9.

8. Еднрик – на 15 години от Палмейрас

Всяко бразилско поколение вади по една мега звезда, а Еднрик ще бъде следващото голямо име.

През последните 5 години той вкара 165 гола в 169 мача за младежките формации на Палмейрас, което привлече погледите на европейските гиганти.

7. Фабио Карвальо – 19 години от Фулъм

Той е роден в Лисабон, но живее в Англия от 10 годишен. През миналата година изигра 4 мача за Фулъм във Висшата лига, а сега е в основата на тима в Чемпиъншип. Лондончани са топ фаворит на Бетано бг за завръщане при най-добрите, а Карвальо е сред лидерите на тима. Не е никак случайно, че Юрген Клоп се нави да извади 8 милиона паунда за него, но трансферът не се осъществи заради документално забавяне. Немският специалист вероятно ще го привлече още през лятото.

6. Гави – на 17 от Барселона

Най-младият играч играл за националния отбор на Испания. Той вече е сравняван с Шави и е с основна заслуга за връщането на Барса в топ 4. Каталунците залагат на добре познатата стратегия – налагане на собствени кадри. Подходът на Шави започна да дава резултат още в първите месеци и ние смятаме, че те ще бъдат сред фаворитите на Betano България за победител в Ла лига още през следващия сезон.

5. Джамал Мусиала – на 18 години от Байерн Мюнхен

През лятото на 2020-та, той се превърна в най-младият футболист, играл за Байерн в немското първенство. По-късно, той стана и най-младият реализатор. Висок, грациозен и с безгрешен дрибъл, Мусиала е оприличаван на Деле Али. Той може да играе, както като централен нападател, така и като номер 10.

4. Харви Елиът – 18 години Ливърпул

На 16 години и 1 ден, той се превърна в най-младият футболист във Висшата лига. Юрген Клоп веднага забеляза таланта му и го привлече от Фулъм. След период под наем в Блекбърн, той се отвърти като достатъчно надеждна опция за халфовата линия на Ливърпул, след като стартира кариерата си като крило.

3. Ансу Фати – 19 години Барселона

Поредния супер талант от великата „Ла Масия“. Фати вече е основен играч, а контузиите му в началото на сезона повлияха доста върху резултатите на Барселона.

2. Педри – 19 години Барселона

Поредния талант на „блаугранас“ в нашата таблица – бъдещето на „Ноу Камп“ е повече от добро. Педри блесна на Евро 2020, където в мач срещу Италия се прочу с немислимите 100% акуратност на подаванията. Това постижение би ни изумило в контролен мач, а какво остава за полуфинал на Европейско първенство.

Педри често е сравняван с меси заради ниската си фигура и невероятния дрибъл. Експертите на Betano го виждат повече в ролята на Иниеста. Привлечен за 5 милиона от Лас Палмас, но вече показа много повече от 150-милионния Коутиньо.

1. Джуд Белингам – 18 години Борусия Дортмунд

Той изглежда доста зрял и спокоен на терена. Джуд е доста висок и разполага с отличен атлетизъм, а топката сякаш се залепва за крака му. Освен всичко, той е и невероятно бърз и смел. Разполага още със страхотна визия за играта и може да прати топката където поиска.

Още по-вълнуващо е, че ние дори не можем да определим на каква позиция ще се развие. Белингам е чудесен в ролята на бокс-ту-бокс полузащитник, фалшива деветка, крило, плеймейкър и в общи линии – всяка атакуваща позиция. Той, безспорно, е най-големия талант на Великобритания, след Уейн Рууни, а ние продължавам да следим с интерес кариерата му. Вие пък може да се възползвате от Бетано бонус кода за залози на футболни мачове, в което и първенство да продължи кариерата на Джуд.

Коментари

Още от последните новини