Автото вече се кипри с ново лого

Автото вече се кипри с ново лого - E-Burgas.com

Професионалната гимназия по транспорт в Бургас вече има ново лого. След преглед на всички подадени проекти и извършен анализ на вота на първо място е класирана Кристияна Минова от Бургас, която не е професионален графичен дизайнер, но е успяла да улови идеята и символиката, която да изобразява най-добре целите на учебното заведение.

Гимназията по транспорт благодари на всички останали участници, които се включиха в конкурса, за проявеното творчество и креативност. Сред тях са получени интересни предложения за цветово и графично решения за изображение, които да визуализират развитието на гимназията, както и цялостни разработки за представянето на гимназията – с придружаващ слоган и подходящи рекламни материали. Получените предложения са дело на уеб дизайнери, художници, ученици, както от нашия град, така и от Поморие и дори на живеещи в чужбина.

Спечелилото лого на Кристияна Минова изобразява стилизирана предна броня на ретро автомобил, което се свързва с традициите на Професионалната гимназия по транспорт в Бургас и книга като символ на процеса на съвременно обучение на бъдещите кадри в сферата на транспорта и автомобилната индустрия.

Наградата на победителя е безплатен курс за придобиване на свидетелство за управление на МПС, категория „B“, при едни от най-добрите професионалисти в областта. Ако вече притежава книжка за управление от категорията „B“, ще получи безплатен шофьорски курс в категория „C“.

Първенецът ще бъде уведомен допълнително за това кога и как ще получи наградата си.

В гимназията по транспорт в Бургас се изучават най-модерните и търсени професионални направления в сферата на транспорта – „Автотранспортна техника“, „Спедиция, транспортна и складова логистика“ и най-новата специалност в автомобилната индустрия – „Електрически превозни средства/хибриди“. И трите специалности са с усилено изучаване на английски език.

В нея могат да кандидатстват ученици, завършили седми клас през учебната 2018/2019 г. Балообразуващите предмети са „Информационни технологии“, „Физика и астрономия“ и удвоените оценки от теста по БЕЛ и „Математика“. Приемът за новата учебна 2019/2020 г. и подаването на документи за участие в I-вия етап на класиране ще бъде от 3-ти до 5-ти юли.

Желанията могат да се изпишат с имената на гимназията и специалността
или с изписването на 4-цифрените кодове на специалностите: 1083 - Автотранспортна техника; 1084 - Спедиция, транспортна и складова логистика; 1085 - Електрически превозни средства.  

Повече за Професионалната гимназия по транспорт и условията за прием за учебната 2019/2020 година може да следите на: https://www.facebook.com/autoburgas/

Коментари

Още от последните новини