Атанас Зафиров: БСП и ИТН имат почти еднакви виждания за социална политика, здравеопазване и икономика

Атанас Зафиров: БСП и ИТН имат почти еднакви виждания за социална политика, здравеопазване и икономика - E-Burgas.com

Има почти пълна покриваемост по отношение на вижданията за социална политика, здравеопазване и икономика. Това коментира в сутрешния блок на Нова тв зам.- председателят на БСП Атанас Зафиров.

По думите му обаче БСП не е водила разговори за кадрови назначения и за конкретни хора при преговорите с партията на Слави Трифонов, a само за секторните политики.

Левицата настоява да има писмени ангажименти, разписани от БСП и "Има такъв народ". Зафиров посочи, че става въпрос за споразумение, чиято форма ще стане ясна допълнително в хода на предстоящите преговори до края на тази седмица.

„Това е едно от условията за подкрепа, за да сме сигурни, че този кабинет смята да реализира принципите и политиките, които сме обсъждали в преговорния процес”, уточни той. И изрази увереност, че ще може да се състави кабинет още от първия мандат и няма да се стига до втори и трети.

Свързани статии
Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП Кутев поискал оставката на Нинова в лично качество Корнелия Нинова се предаде: Резултатът на БСП е катастрофа, подавам оставка! Петър Кънев отново ще води листата на БСП в Бургас СУ заключи: Петър Илиев е плагиатствал Депутатите отхвърлиха предложението за извънредни заседания за актуализация на бюджета БСП започва разговори за съставяне на редовен кабинет СУ ще проверява плагиатствал ли е Петър Илиев Слави през 2015 година: Не ви ли изглежда нелепо да вляза в политиката? (видео) След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН
Тагове
Атанас Зафиров БСП Има такъв народ
Коментари

Още от последните новини