Атанас Зафиров: БСП и ИТН имат почти еднакви виждания за социална политика, здравеопазване и икономика

Атанас Зафиров: БСП и ИТН имат почти еднакви виждания за социална политика, здравеопазване и икономика - E-Burgas.com

Има почти пълна покриваемост по отношение на вижданията за социална политика, здравеопазване и икономика. Това коментира в сутрешния блок на Нова тв зам.- председателят на БСП Атанас Зафиров.

По думите му обаче БСП не е водила разговори за кадрови назначения и за конкретни хора при преговорите с партията на Слави Трифонов, a само за секторните политики.

Левицата настоява да има писмени ангажименти, разписани от БСП и "Има такъв народ". Зафиров посочи, че става въпрос за споразумение, чиято форма ще стане ясна допълнително в хода на предстоящите преговори до края на тази седмица.

„Това е едно от условията за подкрепа, за да сме сигурни, че този кабинет смята да реализира принципите и политиките, които сме обсъждали в преговорния процес”, уточни той. И изрази увереност, че ще може да се състави кабинет още от първия мандат и няма да се стига до втори и трети.

Свързани статии
БСП гр.Средец номинира Йона Чобанова за кмет за местните избори през 2023г. Нинова: Прокуратурата ме вика на разпит, очаквам да ме отведат принудително (видео) В БСП пак ще се опитат да бутнат Нинова Още депутати може да напуснат Слави Трифонов Слави Трифонов няма да подкрепи кабинет с премиер Петков или Василев Тошко Йорданов: При Кирил Петков и при Бойко Борисов доминира Азът По-голямата част от българите приемат решението на Слави Трифонов като изнудване Проф. Радулов: Тошко Йорданов ни каза, че сме нищо, защото хората гласували за Слави, а не за нас Слави Трифонов: Нямам нищо общо с Ахмед Доган и не съм го виждал от много години Министърът на туризма: От БСП сме против пълната депутинизация
Тагове
Атанас Зафиров БСП Има такъв народ
Коментари

Още от последните новини