Асен Василев потвърди, че всяка партия от коалицията ще има вицепремиер

Асен Василев потвърди, че всяка партия от коалицията ще има вицепремиер - E-Burgas.com

Всеки участник в бъдещото коалиционно управление ще има вицепремиер. Това потвърди в кулоарите на парламента съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев. Ще има и вицепремиер, който ще отговаря за ефективното управление, общо ще бъдат 5.

Не е мислено как точно ще се случи подписването на споразумението. Това заяви в кулоарите на парламента съпредседателя на "Продължаваме промяната" Асен Василев. Той каза, че и днес разговорите са продължили, като буквално става въпрос за промяна на 1-2 изречения в самото споразумение.

Василев очаква да подпишат споразумение с другите партии до края на седмицата. Заложен е 4-годишен мандат, каза още Асен Василев.

Свързани статии
Кирил Петков: С темата за РСМ опитват да отклонят вниманието от 2.5 млрд лв. за незаконни строежи Кирил Петков обяви за какво е бил разпитван преди ареста на Бойко Борисов Ицо Хазарата: Прокуратурата ми връчи призовка пред 200 журналисти и камери, за да видим колко добре работят Кирил Петков пред "Шпигел": Ще изчистим петното на корупцията, полепнало по името на България Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП Кирил Петков стартира преговорите с другите лидери, ще ги излъчва пряко в нета Ицо Хазарта бие Бойко Борисов и Корнелия Нинова на вота за 25 МИР София Кирил Петков "краде" гласове от всички партии, най-много от "Има такъв народ" и "Демократична България" Кирил Петков: България е тръгнала по пътя на промяната и няма връщане назад! Кирил Петков за Хазарта: Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа!
Тагове
Асен Василев Продължаваме промяната
Коментари

Още от последните новини