Анонимни гардове от сарая на Доган нападнаха Христо Иванов от "Да, България" и бургаски общински съветник (видео)

Анонимни гардове от сарая на Доган нападнаха Христо Иванов от

Яките момчета отказаха да кажат дали са служители на НСО

Лидерът на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България" Христо Иванов и други двама мъже, сред които общинският съветник на ДБ в Бургас Димитър Найденов бяха нападнати от анонимни охранители в сарая на Доган. 

Христо Иванов акостира на морския бряг с лодка, но веднага бе посрещнат от яки момчета, които започнаха да блъскат него и спътниците му в морето, без обаче да се легитимират и да отговорят дали са служители на НСО. Те дори заплашиха, че ще спукат гумената лодка на посетителите. Цялата сцена бе излъчвана на живо във Фейсбук и бе наблюдавана от хиляди хора.

Стигна се до намесата на полицията, като униформените поискаха документите на Иванов и компания.Те обаче им показаха документ, който доказва, че брегът е изключителна собственост на държавата и българските граждани имат право да бъдат на плажа. 

Сараят на Доган се намира на нос "Чукалята" и е в близост до пристанището "Росенец". Единственият път към плажа до Сараите се охранява и не е разрешен за външни лица.


 

 

Свързани статии
След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН „Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ” Ново напрежение: Христо Иванов обвини Слави Трифонов в лъжа Комисията "Росенец" изиска цялата документация за сарая и започва серия изслушвания "Демократична България" е против правителство с участие на ДПС Христо Иванов: Очевидно Слави Трифонов не разчита на наша подкрепа, а на нечия друга ГЕРБ все пак взе битката за област Бургас, ДПС изпревари БСП Официално: Нефтохимик с нов старши треньор и генерален спонсор ГЕРБ изпревари ДБ за комисията "Росенец" Димитър Найденов: Ивицата до Догансарай вече не е земеделска земя, а плаж
Тагове
Ахмед Доган сарай Христо Иванов Догансарай НСО Димитър Найденов
Коментари

Още от последните новини