Анонимни гардове от сарая на Доган нападнаха Христо Иванов от "Да, България" и бургаски общински съветник (видео)

Анонимни гардове от сарая на Доган нападнаха Христо Иванов от

Яките момчета отказаха да кажат дали са служители на НСО

Лидерът на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България" Христо Иванов и други двама мъже, сред които общинският съветник на ДБ в Бургас Димитър Найденов бяха нападнати от анонимни охранители в сарая на Доган. 

Христо Иванов акостира на морския бряг с лодка, но веднага бе посрещнат от яки момчета, които започнаха да блъскат него и спътниците му в морето, без обаче да се легитимират и да отговорят дали са служители на НСО. Те дори заплашиха, че ще спукат гумената лодка на посетителите. Цялата сцена бе излъчвана на живо във Фейсбук и бе наблюдавана от хиляди хора.

Стигна се до намесата на полицията, като униформените поискаха документите на Иванов и компания.Те обаче им показаха документ, който доказва, че брегът е изключителна собственост на държавата и българските граждани имат право да бъдат на плажа. 

Сараят на Доган се намира на нос "Чукалята" и е в близост до пристанището "Росенец". Единственият път към плажа до Сараите се охранява и не е разрешен за външни лица.


 

 

Свързани статии
ГЕРБ изпревари ДБ за комисията "Росенец" Димитър Найденов: Ивицата до Догансарай вече не е земеделска земя, а плаж ВАС: Плажът пред Догансарай влиза в кадастъра като защитена територия Върховният съд отказа да спре вписването на "Росенец" като плаж Димитър Найденов: 71.3% от последователите на Бойко Борисов в Туитър са фалшиви Търговците от „Краснодар“ пропищяха от цигани: Крадат ни ежедневено, искаме охрана! Новият спонсор на „Нефтохимик 2010“: Вярваме, че ще защитят титлата (Снимки) Безплатно автокино пред Догансарай довечера Плажуващи пред сарая оставиха баница за Доган Избраха нов началник на НСО
Тагове
Ахмед Доган сарай Христо Иванов Догансарай НСО Димитър Найденов
Коментари

Още от последните новини