Анонимни гардове от сарая на Доган нападнаха Христо Иванов от "Да, България" и бургаски общински съветник (видео)

Анонимни гардове от сарая на Доган нападнаха Христо Иванов от

Яките момчета отказаха да кажат дали са служители на НСО

Лидерът на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България" Христо Иванов и други двама мъже, сред които общинският съветник на ДБ в Бургас Димитър Найденов бяха нападнати от анонимни охранители в сарая на Доган. 

Христо Иванов акостира на морския бряг с лодка, но веднага бе посрещнат от яки момчета, които започнаха да блъскат него и спътниците му в морето, без обаче да се легитимират и да отговорят дали са служители на НСО. Те дори заплашиха, че ще спукат гумената лодка на посетителите. Цялата сцена бе излъчвана на живо във Фейсбук и бе наблюдавана от хиляди хора.

Стигна се до намесата на полицията, като униформените поискаха документите на Иванов и компания.Те обаче им показаха документ, който доказва, че брегът е изключителна собственост на държавата и българските граждани имат право да бъдат на плажа. 

Сараят на Доган се намира на нос "Чукалята" и е в близост до пристанището "Росенец". Единственият път към плажа до Сараите се охранява и не е разрешен за външни лица.


 

 

Свързани статии
Христо Иванов: Приемането на еврото гарантира забогатяване на страната ДБ: Първата незаконна сграда край сараите е разрушена, остават още 13 Румен Радев няма намерения да сменя шефа на НСО Христо Иванов: Резултатът ни не е провал, но е разочароващ Търсят кой да бутне незаконните постройки около сарая "Демократична България": Дайте ни мандата, за да гарантираме дълбока промяна в страната Още няма пари за събаряне на незаконната сграда край Догансарай Депутат от ДПС: По Южното Черноморие има хиляди постройки без документация, Росенец е политически PR След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН „Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ”
Тагове
Ахмед Доган сарай Христо Иванов Догансарай НСО Димитър Найденов
Коментари

Още от последните новини