Анонимни гардове от сарая на Доган нападнаха Христо Иванов от "Да, България" и бургаски общински съветник (видео)

Анонимни гардове от сарая на Доган нападнаха Христо Иванов от

Яките момчета отказаха да кажат дали са служители на НСО

Лидерът на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България" Христо Иванов и други двама мъже, сред които общинският съветник на ДБ в Бургас Димитър Найденов бяха нападнати от анонимни охранители в сарая на Доган. 

Христо Иванов акостира на морския бряг с лодка, но веднага бе посрещнат от яки момчета, които започнаха да блъскат него и спътниците му в морето, без обаче да се легитимират и да отговорят дали са служители на НСО. Те дори заплашиха, че ще спукат гумената лодка на посетителите. Цялата сцена бе излъчвана на живо във Фейсбук и бе наблюдавана от хиляди хора.

Стигна се до намесата на полицията, като униформените поискаха документите на Иванов и компания.Те обаче им показаха документ, който доказва, че брегът е изключителна собственост на държавата и българските граждани имат право да бъдат на плажа. 

Сараят на Доган се намира на нос "Чукалята" и е в близост до пристанището "Росенец". Единственият път към плажа до Сараите се охранява и не е разрешен за външни лица.


 

 

Свързани статии
Установиха множество нарушения в Росенец, Буджака и Обзор Община Бургас: Разпоредихме оградата на Росенец да бъде премахната незабавно Христо Иванов: Иво Баев се отклонява от националната политическа линия на коалицията Пътят до Росенец отново преграден? Христо Иванов прави нова проверка на място (видео) Прокуратурарта откри нарушения край Алепу, Догансарай, Созопол. Св. Влас и Аркутино Депутат от ДПС: Имаше няколко опита за покушение срещу Доган И Валери Симеонов подхвана Доган: Ще съборим вълнолома му и незаконните му постройки Лидерът на АЛДЕ защити Доган: Екстремисти навлезли в частния му имот Демоктратична България: Свалена ли е наистина охраната на Пеевски и Доган от НСО? Мустафа Карадайъ показа нос Чукалята преди Догансарай (снимки)
Тагове
Ахмед Доган сарай Христо Иванов Догансарай НСО Димитър Найденов
Коментари

Още от последните новини