Английската откри годината в новата сграда (Снимки)

Английската откри годината в новата сграда (Снимки) - E-Burgas.com

Възпитаниците на бургаската АЕГ "Гео Милев" започнаха учебната година в новата сграда, в която се помещава училището.

Учители, ученици и родители отбелязаха първия учебен ден с традиционната церемония по издигане на националния трибагреник и посрещане знамето на училището. Тържеството се проведе при спазване на мерките за безопасност срещу разпространението на коронавируса. На церемонията присъства зам.-кметът по стратегическо развитие и екология, дигитализация и адаптация към промените на климата Весна Балтина.  

"Тази година всички ние преминахме през много препятствия. Това не е обикновена година. Наложи ни се да се справяме с много предизвикателства. И кой друг, ако не вие, скъпи учители, както много пъти сте доказвали през годините в нашата история, съумяхте за толкова кратко време да преобърнете учебния процес и да докажете, че можете да поведете нацията напред.", каза Весна Балтина в словото си при откриването на новата учебна година в АЕГ "Гео Милев".

Весна Балтина подари на училището символичен ключ, който да помага на учителите да отваря пътя към сърцата на децата, а за възпитаниците на учебното заведение той да отключва вратата към успехите в живота. 

Галерия
Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език Вече е ясно как ще изглежда новият корпус на училището в Сарафово "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа 60 отличници от ПМГ получиха награди от общината Студенти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството
Тагове
училище ученици образование немска английска учебна година
Коментари

Още от последните новини