Альоша от Карнобат, който уби брат си с ножица, шокира с подробности

Альоша от Карнобат, който уби брат си с ножица, шокира с подробности - E-Burgas.com

По искане на Окръжна прокуратура–Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Альоша Янков от Карнобат, който уби брат си с ножица. По време на разследването той разкрил ужасяващи подробности пред следователите.

Нанесъл най-малко седем жестоки удара с метална ножица и метален ключ за автомобилни гуми, като по този начин е причинена смъртта на 50-годишния му брат. По тялото на пострадалия също са констатирани наранявания. Металните ключ и ножица, с които е осъществено престъпното деяние, са открити и иззети.

Убийството е извършено преди дни с особена жестокост и по особено мъчителен за пострадалия начин и е квалифицирано по чл.116, ал.1, т.6, вр. чл.115 от НК.

Определението на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.

Свързани статии
Карнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времето 18 години затвор за Иван, който разстреля с „Калашников“ приятеля си Петър край Вая Търсен от Интерпол бе заловен в карнобатско село Има задържан за трагедията с починалото дете в Мездра, две са версиите Жестоко убийство в "Славейков", млад мъж е бил наръган над 30 пъти Появи се официална версия за тройното убийство във Варна Зловеща трагедия! Тройно убийство в центъра на Варна Двойно повече случаи на ковид в Карнобат и Айтос, рекорден ръст в цялата област Карнобатлии дават онлайн идеи и предложения за развитието на града си Млад мъж от Карнобат изгори къщата си в опит да се стопли
Тагове
убийство карнобат
Коментари

Още от последните новини