Альоша от Карнобат, който уби брат си с ножица, шокира с подробности

Альоша от Карнобат, който уби брат си с ножица, шокира с подробности - E-Burgas.com

По искане на Окръжна прокуратура–Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Альоша Янков от Карнобат, който уби брат си с ножица. По време на разследването той разкрил ужасяващи подробности пред следователите.

Нанесъл най-малко седем жестоки удара с метална ножица и метален ключ за автомобилни гуми, като по този начин е причинена смъртта на 50-годишния му брат. По тялото на пострадалия също са констатирани наранявания. Металните ключ и ножица, с които е осъществено престъпното деяние, са открити и иззети.

Убийството е извършено преди дни с особена жестокост и по особено мъчителен за пострадалия начин и е квалифицирано по чл.116, ал.1, т.6, вр. чл.115 от НК.

Определението на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.

Свързани статии
Подивял криминоген опита да убие 17-годишно момиче с нож Задържаха британец за жестоко убийство в сунгурларско село Задържаха мъж заплашил жена с убийство в Бургас ТИР катастрофира между Зимница и Карнобат Осъдиха на 10 години затвор подсъдим за убийство Хванаха 50-годишен бургазлия в столицата, издирван е за убийство Жена загина в пожар в карнобатско село Защо в карнобатските села благодарят на депутатите от ГЕРБ Роднини поемат грижите за децата на починалата родилка от Карнобат Карнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времето
Тагове
убийство карнобат
Коментари

Още от последните новини