Альоша от Карнобат, който уби брат си с ножица, шокира с подробности

Альоша от Карнобат, който уби брат си с ножица, шокира с подробности - E-Burgas.com

По искане на Окръжна прокуратура–Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Альоша Янков от Карнобат, който уби брат си с ножица. По време на разследването той разкрил ужасяващи подробности пред следователите.

Нанесъл най-малко седем жестоки удара с метална ножица и метален ключ за автомобилни гуми, като по този начин е причинена смъртта на 50-годишния му брат. По тялото на пострадалия също са констатирани наранявания. Металните ключ и ножица, с които е осъществено престъпното деяние, са открити и иззети.

Убийството е извършено преди дни с особена жестокост и по особено мъчителен за пострадалия начин и е квалифицирано по чл.116, ал.1, т.6, вр. чл.115 от НК.

Определението на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.

Свързани статии
Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! 80-годишна баба се преобърна с Дачията си край Карнобрат Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Убиха 60-годишен мъж в Дупница, задържани са двама непълнолетни Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село Започна делото за брутално убийство в село Терзийско Тежко ПТП в Карнобат, автомобил се обърна по таван
Тагове
убийство карнобат
Коментари

Още от последните новини