Акция на полицията в домовете на бургаски дилъри

Акция на полицията в домовете на бургаски дилъри - E-Burgas.com

Полицията в Бургас е извършила проверки в домовете на двама местни криминогени, от които иззеха множество наркотични вещеста.

В дома на 32-годишен криминално проявен и осъждан мъж в бл. 64 в Изгрев, са намерени и иззети пластмасова кутия със суха зелена листна маса / марихуана/ с тегло 100 грама, торбичка със суха зелена листна маса / канабис/ с тегло 30 грама и шест спринцовки с канабисово масло. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа. Работата по цялостното документиране на престъпната му дейност продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

В същото време при проверка в частен апартамент  в бл. 51 в ж.к. Лазур, обитаван от 30-годишен криминално проявен бургазлия са намерени две саморъчно свити цигари от суха зелена тревна /марихуана/, две  глави от канабисово съцветие, плик с бяло-жълто кристалобразно вещество /метамфетамин/, множество найлонови пликчета и електронна везна. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Акция в столицата срещу компания за криптовалута Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Готвач на пико от "Меден рудник" бе прекъснат от полицията по време на готвене Хванаха 39 дрогирани шофьори само за ден у нас Солидно присъствие на КАТ и полиция около училищата и детските градини
Тагове
полиция дилъри наркотици
Коментари

Още от последните новини