8 хиляди лева събраха бургаски майки за лечението на малката Велина

8 хиляди лева събраха бургаски майки за лечението на малката Велина - E-Burgas.com

Благотворителният базар и коледният концерт „Да помогнем на Велина“, организирани от Майки ГЕРБ и „Мамите на Бургас“, успяха да съберат 8260 лева. Инициатива бе подета от бургаските майки за спасяването на едногодишната Велина, която е с опасен тумор на мозъка.

Красивите щандове и оригинални идеи на дамите успяха да привлекат за каузата множество бургазлии въпреки студения, дъждовен ден. Гостите на базара имаха възможност да открият коледни подаръци за близки и приятели – сувенири, детски играчки, домашни сладки.

Стотици бургазлии изпълниха залата на НХК за коледния концерт с любимите им изпълнители. На сцената първи излязоха членовете на танцовите школи „Калиопе Денс“ и „Диамант“. Изпълненията на Тони Димитрова, композиторът Стефан Диомов, Краси Кралева от „Петте сезона“, Дует „Бургас“, група „Four”, отвориха сърцата на бургазлии, дошли да изразят съпричастността си за благородната кауза.

В благотворителната инициатива се включиха народният представител от ГЕРБ Бургас Диана Саватева, зам.-областният управител Севдалина Турманова, общинските съветници Тодор Колев и Димитринка Буланова.

Всички събрани средствата ще бъдат преведени по сметката за лечението на детето.

Коментари

Още от последните новини