5-годишният Цветин има нужда от помощ за животоспасяващо лечение

5-годишният Цветин има нужда от помощ за животоспасяващо лечение - E-Burgas.com

5-годишно момче от Кюстендил има нужда помощ, за да оздравее.

Цветин Каканаков наскоро е диаогностициран с Дифузен нехочкинов лимфом IV-ти стадий и вече се намира в Истанбул в болница Acibadem Maslak, предаде Дарик.

Цветин от скоро е батко на няколко месечно братче. Радостта в семейството му стихва, когато Цветин внезапно получава подуване на лимфните възли на вратлето. Всичко започва с наглед безобидно лечение и смяна на няколко антибиотика. Уви, това не дава резултат, а лимфните възли се подуват още повече.

Следват изследвания и консултации с хематолог. Стига се до скенер и биопсия в Пирогов, след което Цветин е хоспитализиран в ИСУЛ.

Потвърдената от двете болници диагноза е злокачествен тумор - Дифузен нехочкинов лимфом, неуточнен, Т-клетъчен, IV-ти стадий. Така само за няколко дни, светът на Цветин и на семейството му се преобръща.

Лекарите в България препоръчват химиотерапия - лечение с вливания, но родителите решават по препоръка на свои близки да потърсят консултация в клиники в Истанбул.

Цветин има оферта на стойност 100 750€  за 6 месечно  болнично лечение.

По офертата не са включени допълнителни лекарства, престой и извънредни болнични разходи.

Тъй като Цветин и семейството му вече са в Истанбул е невъзможно за момента да бъде отворена Дарителска сметка молим всеки ,който може да помогне да дари по сметката на майката на Цвети.

Титуляр:Цветелина Джонева-Каканакова

 IBAN:BG68RZBB91551077150480
(Сметка в лева)
Основание:Дарение за лечение на Цветин Каканаков!

Повече информация и документи вижте в https://www.facebook.com/slyubovzatsvetin

Коментари

Още от последните новини