Затварят улица в Северната промишлена зона заради ремонт

Затварят улица в Северната промишлена зона заради ремонт - E-Burgas.com

Община Бургас съобщава, че продължават ремонтно-възстановителните дейности по улица „Братя Пренерови“ – пред входа на МБАЛ „Сърце и Мозък“ в Северна промишлена зона. За целта се налага затварянето й на 26.02.2022 г., събота, от 08.00 до 17.00 часа.

Обслужването на МПС, пътуващи към и от предприятията в промишлената зона и болницата, ще се осъществява от ул. „Атанас Буров“ – пред автоцентър „BMW-БОВА КАР“.

От общината призовават водачите да използват обходния маршрут.

Свързани статии
Затварят за ремонт улицата зад хотел "България" Обсъждат създаването на пешеходна зона в Поморие, канят живущите на "Крайезерна" на среща Гроздан Караджов: Всички опасни участъци с концентрация на ПТП ще бъдат ремонтирани Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май Затварят временно подземната улица за профилактика АПИ обяви кои пътища в област Бургас ще бъдат ремонтирани през 2022 година Ето как изглеждат някои обновени улици в ЦГЧ след ВиК ремонтите (Снимки) Затварят за движение улица в Созопол до края на април АПИ: Кръпките по пътищата са временно решение, ремонтите ще започнат при по-топло време Ремонтират още една бургаска улица след подмяна на ВиК
Тагове
ремонт улица
Коментари

Още от последните новини