Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май

Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май - E-Burgas.com

От другата седмица до 8 май за движение на МПС се затваря кръстовището на ул. „Републиканска“ и ул. „Одеса”, гр. Созопол. Затварянето се налага във връзка с дейности по проекта за отводняване в района и асфалтиране на участъка. Алтернативен маршрут е ул. „Ропотамо“, поради което Община Созопол призовава там да не се паркират автомобили, за да не се натоварва допълнително движението.

Поради извършване на подготвителни работи за асфалтиране, преминаването по отсечката на ул. "Одеса" в частта от ул. "Републиканска" до станцията на МВР също ще бъде затруднено.

При необходимост от промяна на организацията на движение допълнително ще бъде обявена информация.

Свързани статии
Модернизират рибарското пристанище в Созопол за 750 хил.лв. И Созопол актуализира цените на платеното паркиране за лятото Поставят контейнери за строителни отпадъци на няколко места в Созопол АПИ обяви кои пътища в област Бургас ще бъдат ремонтирани през 2022 година Ето как изглеждат някои обновени улици в ЦГЧ след ВиК ремонтите (Снимки) Безплатна занималня за децата в Созопол през пролетната ваканция Затварят за движение улица в Созопол до края на април АПИ: Кръпките по пътищата са временно решение, ремонтите ще започнат при по-топло време Община Созопол с кампания в подкрепа на бежанците от Украйна Ремонтират още една бургаска улица след подмяна на ВиК
Тагове
созопол ремонт
Коментари

Още от последните новини