Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май

Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май - E-Burgas.com

От другата седмица до 8 май за движение на МПС се затваря кръстовището на ул. „Републиканска“ и ул. „Одеса”, гр. Созопол. Затварянето се налага във връзка с дейности по проекта за отводняване в района и асфалтиране на участъка. Алтернативен маршрут е ул. „Ропотамо“, поради което Община Созопол призовава там да не се паркират автомобили, за да не се натоварва допълнително движението.

Поради извършване на подготвителни работи за асфалтиране, преминаването по отсечката на ул. "Одеса" в частта от ул. "Републиканска" до станцията на МВР също ще бъде затруднено.

При необходимост от промяна на организацията на движение допълнително ще бъде обявена информация.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми
Тагове
созопол ремонт
Коментари

Още от последните новини