Затварят и пазарите от 16 април, дотогава гратис за търговците

Затварят и пазарите от 16 април, дотогава гратис за търговците - E-Burgas.com

Здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която от 16 април се затварят всички кооперативни пазари и цветни борси в страната. Това са част от новите мерки в борбата на държавата с коронавируса.

Пазарите ще останат затворени до второ нареждане. За целта на търговците се оставя гратисен период до 15 април включително, в който да продадат продукцията си, съобщава "Дневник".

От заповедта се разбира още, че на фермерските пазари вече ще се предлагат храни от животински и неживотински произход, плодове и зеленчуци, посевен и посадъчен материал, както и фуражи.

Свързани статии
Засилени проверки за спазване на правилата по пътищата Бензинът може да достигне 3 лева Масови проверки в Бургас за реалността на сертификатите След сигнали от граждани: Разпоредиха проверка на Поморийското езеро КАТ засилват проверките по пътищата, трафикът все по-засилен по празниците И такситата вдигат цените Ръст на цените преди празниците - мезетата по-скъпи от вносното месо Очакваме скок на водата с 30% Продължават проверките за спазване на противоепидемичните мерки в страната Масови проверки на водоемите в Бургаско след сигнал на 112
Тагове
пазари търговци проверки цени контрол краснодар борса
Коментари

Още от последните новини