Затварят и пазарите от 16 април, дотогава гратис за търговците

Затварят и пазарите от 16 април, дотогава гратис за търговците - E-Burgas.com

Здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която от 16 април се затварят всички кооперативни пазари и цветни борси в страната. Това са част от новите мерки в борбата на държавата с коронавируса.

Пазарите ще останат затворени до второ нареждане. За целта на търговците се оставя гратисен период до 15 април включително, в който да продадат продукцията си, съобщава "Дневник".

От заповедта се разбира още, че на фермерските пазари вече ще се предлагат храни от животински и неживотински произход, плодове и зеленчуци, посевен и посадъчен материал, както и фуражи.

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас КЗП: Високите цени са нелоялна търговска практика Омбудсманът: Не е справедливо мобилните оператори да вдигат цените Яйцата са рекордьор на поскъпването у нас Продължават проверките на ИАРА в региона Гласуват нови мерки срещу високите цени на горивата Цените на горивата у нас паднали с 20% последните месеци ИАРА със засилени проверки в цялата страна (Снимки) Засилените полицейски проверки в страната продължават Цените на храните отново се вдигат
Тагове
пазари търговци проверки цени контрол краснодар борса
Коментари