Затварят и пазарите от 16 април, дотогава гратис за търговците

Затварят и пазарите от 16 април, дотогава гратис за търговците - E-Burgas.com

Здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която от 16 април се затварят всички кооперативни пазари и цветни борси в страната. Това са част от новите мерки в борбата на държавата с коронавируса.

Пазарите ще останат затворени до второ нареждане. За целта на търговците се оставя гратисен период до 15 април включително, в който да продадат продукцията си, съобщава "Дневник".

От заповедта се разбира още, че на фермерските пазари вече ще се предлагат храни от животински и неживотински произход, плодове и зеленчуци, посевен и посадъчен материал, както и фуражи.

Свързани статии
Всички партии в парламента внесли законопроект за намаление на бензина с 1 лв. Граничари от Бургаско са с дисциплинарни проверки за съпричастност към трафика с мигранти Експерти: След падането на цените на газа, не очаквайте намаление на цените в магазина Хванаха 39 дрогирани шофьори само за ден у нас Драстично намаление на цените по Южното Черноморие през септември Радев: Бензинът в бензиностанциите на "Лукойл" вече е под 3 лева Демерджиев: Тече проверка в Гранична полиция, мигрантският натиск е най-голям от години Сериозен скок на цените на колите втора ръка, за нов автомобил се чака близо година Созопол и Боровец с най-скъпите жилища, ръст на покупките по курортите Тихомир Янакиев: Две години ме заблуждават за огромни ВиК проекти за 400 млн. лв.
Тагове
пазари търговци проверки цени контрол краснодар борса
Коментари

Още от последните новини