Започна летният езиков лагер за бургаските деца

Започна летният езиков лагер за бургаските деца - E-Burgas.com

И това лято Център за подкрепа на личностното развитие предостави възможността на децата на град Бургас да съчетаят забавните игри с нови знания по английски език и посещение на интересни места и културни забележителности.

15 деца бяха посрещнати от преподавателите по английски език и ръководството на ЦПЛР-Бургас в сградата на ул. " Райна Княгиня" № 11. Часовете по английски език започнаха още от първия ден с разнобразни и подбрани според възрастта на децата интерактивни дейности.

Вече завършили успешно I и II клас, учениците ще прекарат две ползотворни и приятни седмици в лагера, който приключва на 10 юли със специален воден празник.

Още на втория ден от езиковия лагер, децата и техните преподаватели се отправиха към Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението", а за следващите дни са запланувани още вълуващи посещения.

Връзката с природата и чистият въздух също ще са неизменна част от програмата. Децата ще разпускат и с йога, лечебна физкултура, а в часовете по изобразително изкуство ще дават воля на въображението и творчеството.

Свързани статии
Ретро уикендът в Бургас създаде невероятна атмосфера (Снимки)Един новозаразен с коронавирус в Бургас, 182 в цялата страна1000 емоционални снимки от времето в пандемията в Бургас вече са в държавен архив Три общини в Бургаско продължават проект за разделно събиране на отпадъциОрганизират среща между общината и бизнеса в Бургас, задайте въпрос онлайнОще една автобусна спирка в Бургас стана "зелена" (Снимки)Бургас организира ретро уикенд с богата програма15 души са новозаразени с коронавирус в региона, 105 в странатаПървите организирани туристи кацнаха в Бургас (Снимки)Изненадващи проверки за маски в градския транспорт в Бургас (Снимки)
Тагове
бургас деца
Коментари

Още от последните новини