Започна летният езиков лагер за бургаските деца

Започна летният езиков лагер за бургаските деца - E-Burgas.com

И това лято Център за подкрепа на личностното развитие предостави възможността на децата на град Бургас да съчетаят забавните игри с нови знания по английски език и посещение на интересни места и културни забележителности.

15 деца бяха посрещнати от преподавателите по английски език и ръководството на ЦПЛР-Бургас в сградата на ул. " Райна Княгиня" № 11. Часовете по английски език започнаха още от първия ден с разнобразни и подбрани според възрастта на децата интерактивни дейности.

Вече завършили успешно I и II клас, учениците ще прекарат две ползотворни и приятни седмици в лагера, който приключва на 10 юли със специален воден празник.

Още на втория ден от езиковия лагер, децата и техните преподаватели се отправиха към Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението", а за следващите дни са запланувани още вълуващи посещения.

Връзката с природата и чистият въздух също ще са неизменна част от програмата. Децата ще разпускат и с йога, лечебна физкултура, а в часовете по изобразително изкуство ще дават воля на въображението и творчеството.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
бургас деца
Коментари

Още от последните новини