За удобство на бургазлии: Запишете си час за ваксина в двата пункта в болницата

За удобство на бургазлии: Запишете си час за ваксина в двата пункта в болницата - E-Burgas.com

Два кабинета за ваксинация срещу  Covid 19 осигуриха „УМБАЛ-Бургас" АД и МЦ „Св.Н.Чудотворец" ЕООД. За удобство на бургазлии те ще ваксинират с предварително записан час по телефона. Така ще се спести времето за чакане на опашка, няма да се образуват струпвания, а и дозите ваксини ще се планират по-точно. Телефоните за записване са 0879545082 или 056 816454. Ваксинацията ще започне от 26 февруари 2021 година, в момента се организират екипите, които ще поемат смените и се очаква доставката на ваксините.

Ваксинацията ще се извършва с ваксина, каквато е доставена от РЗИ-Бургас.

Двата кабинета осигуряват денонощен режим на ваксинация на следния график:

В делнични дни от 8 до 15 ч. ще работи и осигурява „зелен коридор" кабинет, който се намира на гърба на „УМБАЛ-Бургас" АД, до ТЕЛК 3 /входът се намира срещу Спортния комплекс, до паркинга на „Спешна помощ"/.

След 15 ч. до 8 ч. сутринта, както и в събота и неделя, ще работи кабинет № 13, който се намира в основната сграда на МЦ „Св.Н.Чудотворец" – вход през Централната регистратура на „УМБАЛ-Бургас" АД. Предварително записване на час по телефона е силно препоръчително. Кабинетите могат да бъдат посетени и без час, но незаписалите се ще бъдат ваксинирани само ако има останали свободни дози и след изчакване на реда си. С предимство са предварително записани граждани с определен час.

Свързани статии
Над 53% от лекарите у нас са ваксинирани Унгарското посолство благодари на УМБАЛ-Бургас за сложен случай с чужденец Отварят пунктове за ваксиниране в Слънчев бряг и Несебър Рекордьор: УМБАЛ Бургас обучава над 90 бъдещи лекари, медицински сестри и рехабилитатори Бургаски лекар е поставил най-много ковид ваксини у нас Богдан Кирилов: Няма да се стигне до масово изхвърляне на ваксини 21 бургазлии продължават да се борят с коронавируса в болница Над 800 хиляди българи са със завършен цикъл на ваксинация Млади специалисти подсилват УМБАЛ-Бургас Малко над 100 хил. души са ваксинирани в област Бургас, половината с две дози
Тагове
ваксини умбал
Коментари

Още от последните новини