Водещи фризьорски салони с номинации в Burgas Business Awards

Водещи фризьорски салони с номинации в Burgas Business Awards - E-Burgas.com

В престижното издание, отличаващо най- добрите компании от Бургас и региона Burgas Business Awards тази година, са номинирани три от най- предпочитаните фризьорски салони в морския град.

Истинската красота идва отвътре, но с професионалната грижа на "Apriori" , тя се показва в целия си блясък! В сърцето на първият сертифициран био салон в Бургас ''Apriori" е заложено дълбокото уважение към мъдростта на природата. Най-чистите растителни съставки,минерали и елексири дават шанса да поддържаме състоянието на нашите клиенти в пълна хармония и баланс! Интензивни комплексни програми базирани на диагностика помагат да дадем на клиентите наслаждение на тяло без целулит и излишни мазнини,естествено красива коса, перфектен, изискан и най-важното за нас - безопасен маникюр и педикюр, здраво тяло, невероятен поглед и излъчване благодарение на процедурите ни: оформяне и боядисване на вежди, ламиниране на вежди и мигли, миглопластика и перманентен грим!

В салон Apriori работят 15 професионалиста + професионалисти в дерматологията и красотата, които ги посещават от различните градове на България. Помещението на салона предполага 10 работни места, които никога не са свободни поради факта, че постоянните ни професионалисти са 15 на брой.

Целият този екип и нашият професионализъм нямаше да бъде същият, ако не беше техният основател, собственик и фризьор – Олга Каменова. Тя е професионален фризьор от премиум клас с работен стаж и обучения в множество страни в Европа. Първата ѝ работа в България е била в „Училище за фризьори на Капанов", като благодарение на това, тя задава професионалният път на много български професионалисти! Оля винаги е мечтала да има голям екип от професионалисти, за да може влизайки в салона, клиента да излезе напълно задоволен от всичките му нужни процедури, а не да бяга от салон към салон.

Следващият участник в номинационното издание е салон "Catalog Beauty Salon" . Това е място, на което ще бъдете професионално обслужени в уютна и приятна обстановка. Тук ще получите специална грижа и отношение съобразено с всяко желание на клиента. Салона се намира на водеща локация в центъра на град Бургас. Ние работим с водещи марки на пазара. Извършваме обучения, семинари и курсове за начинаещи и напреднали фризьори и маникюристи. Таня Пумпалова е дългогодишен партньор на Мис и Мисис Бургас и техник-колорист на водещ бранд. Нашето мото е: " Ако искате да сте лидер, не бъдете копие на конкуренцията."

Следващия салон за красота, участик в номинационното издание Burgas Business Awards е студио „Делукс". Студио Делукс предлага 15 услуги в това число са включени фризьорски услуги,грим, маникюр, микроблейдинг, поставяне на мигли. Екипът ни работи изцяло с марката Лореал.

Екипът на салон „Делукс" се обучава в Академия Лореал България в София, място, в което подготовката е на световно ниво. Повече от 12 години салон „Делукс" се развива в професията,за да предложи още по- високо качество и творчески професионализъм!

Галерия
Свързани статии
Ето кои дизайнери и марки ще покажат фешън трендовете за 2024 на бляскавото ревю BURGAS SUMMER TRENDS Наградиха най- добрите бизнеси в Бургас и региона за 2023 на бляскава церемония Сред партньорите на Burgas Business Awards е „Бова Кар" - Вашият оторизиран BMW дилър в Бургас и региона Силна конкуренция в сектор СТРОИТЕЛСТВО в годишните награди BURGAS BUSINESS AWARDS Гостите на BURGAS BUSINESS AWARDS опитаха вкуса на утвърдена традиция от Южен Сакар Наградиха отличниците на бургаския бизнес на бляскава гала вечер Кондекс и Монсийт в битка за почетната статуетка на Burgas Business Awards Две водещи компании ще се борят за приза на Burgas Business Awards в категория „Индустриално производство“ Производители на месо и месни продукти с номинации в Burgas Business Awards Ashkan Life в подкрепа на бургаския бизнес
Тагове
Burgas Business Awards фризьорски салони
Коментари

Още от последните новини