Водата по плажовете в Бургаско е с отлично качество

Водата по плажовете в Бургаско е с отлично качество - E-Burgas.com

Плажовете ни са по-чисти, водата е по-бистра, територията ни е по- сигурна, по- безопасна. Ще се постараем на всички гости да осигурим сигурна почивка. Това съобщи бургаският кмет Димитър Николов.

Днес на посещение в Бургас отново бе проф. Тодор Кантарджиев от Националния оперативен щаб и той заяви, че данните за хората в региона, които са били с коронавирус са малко по-ниски от други региони, което говори за по-добро спазване на мерките.

От РЗИ потвърдиха, че е повишено качеството на водите за къпане по Южното Черноморие и те са в отлично състояние.

„Проучването, което направи Бургас показва, че сме сигурна дестинация. Хотелите и ресторантите спазват указанията, за да можем да гарантираме безопасността и сигурността на туристите“, каза министърът на туризма Николина Ангелкова.

Свързани статии
Бургас се включи в подкрепата на туризма с поредица меркиКЗП с важен съвет към мераклиите да почиват в ГърцияБългария все още разчита да посрещне туристи от Русия, Украйна и Израел Близо 150 000 души пътували до морето през уикендаЗапочнаха проверки за палатки по морето, вече има и глобени Руските туроператори отменят почивките за юлиОтменят чартъри, няма чужди туристиРумен Драганов: Строежът на Алепу вреди на имиджа на туризма у насТуризмът ще бори кризата с помощ от 50 млн леваНа дълбко: Водолази чистят дъното на морето около остров Свети Иван
Тагове
плажове море сезон
Коментари

Още от последните новини