Внимание шофьори: Катастрофа на АМ"Тракия" затруднява движението

Внимание шофьори: Катастрофа на АМ
Снимката е илюстративна, кадър: Нова Тв

Временно движението при км 150 на АМ "Тракия" в посока София се осъществява в една лента поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скрост, като спазват указанията на "Пътна полиция", призовават от АПИ.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
"България Еър" удължи безплатната промяна на самолетни билети до края на септември Искат постоянен адрес за шофьора на камиона-убиец в Айтос Продължава да е тежко състоянието на пострадалите в мелето в Айтос Пореден бургаски дилър застава пред съда Орнитолози и доброволци преброиха 298 къдроглави пеликани в Бургас (Снимки) Отвориха за движение магистралата край Карнобат Влекач изсипа каси с бира на "Тракия" край Карнобат и затвори магистралата (Снимки) Нищо неочаквано: Отново превърнаха в цирк българския парламент Бургас ще отбележи 135 години от Съединението с богата програма Ето я новата зала, където ще се проведе първото заседание на парламента (Снимки)
Тагове
катастрофа АМ
Коментари

Още от последните новини