Вече има задържани на протеста в София

Вече има задържани на протеста в София - E-Burgas.com

Органите на реда вече са задържали двама - момче и момиче. Момчето е носело швеейцарско ножче. Помолило е полицията, да им го остави и да продължи към протеста, но те са предпочели да задържат и двамата, съобщи Арман Бабикян от Отровното трио, цитиран от OFFnews.bg.

В момента протестиращите ръкопляскат на полицията. Надяваме се, че пазите нас, защото ние ви плащаме, каза Бабикян. След вчерашния брифинг на триото са се записали още 600 доброволци.

Вече сме 1500. Събираме се да водим организирана борба срещу организираната престъпност, която е срещу нас, обяви още Бабикян.

В Първо РПУ е задържана жена от цивилни полицаи, защото в чантата и имало полупразен спрей за самозащита отпреди 5 години, което не е, забранено от закона. Тоест в България нямаш право да имаш средство за самозащита срещу мутрите, каза адвокат Минчо Спасов.

Според него на жената е наложена е мярка задържане под стража за 24 часа.

Свързани статии
Стачка на превозвачи блокира междуградския транспорт Протестиращи срещу правителството отново блокираха движението в София Хванаха 19-годишно момиче да шофира дрогирано в Сарафово Продължава акцията срещу дилърите в Бургас, нови трима изгоряха Автоинструктори, студенти и полицаи излизат на протести днес Полицаи от Варна и Бургас излизат на протест Протестиращите в Синеморец: Строи се абсолютно незаконно с толеранса на местната власт Полицаите в страната са в стачна готовност 94-ти ден на протести срещу правителството Автоинструктури от цялата страна излизат на протест
Тагове
протест полиция
Коментари

Още от последните новини