В Созопол запретват ръкави по дългогодишен проблем

В Созопол запретват ръкави по дългогодишен проблем  - E-Burgas.com

На 7-ми февруари Община Созопол стартира дейности по проект "Авариен ремонт на отводняването на ул."Републиканска" в участъка от ул."Одеса" до триъгълника с ул."Ропотамо" отвеждане на водите по ул."Велека" до съществуващо заустване гр.Созопол".

Районът е проблемен от години и се наводнява при всеки по-обилен дъжд, което ограничава преминаването на пешеходци и автомобили по главна пътна артерия.

След приключване на дейностите по този проект ул. "Републиканска" ще бъде изцяло асфалтирана по проект „Рехабилитация на ул."Републиканска" от общински път BGS 1210 до кръстовището с ул."Одеса" и ул."Одеса".Ново строителство от ул."Одеса" и изграждане на ул."Цар Симеон Велики" и ул."Цар Асен Велики" и ул."Хан Тервел", както и останалите по този проект улици.

Съгласно етапите на изпълнение на проекта ще бъде изготвен график за организация на движението, който Община Созопол ще обяви своевременно за информация на гражданите.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
созопол
Коментари

Още от последните новини