В Созопол канят гражданите на публично обсъждане на бюджета

В Созопол канят гражданите на публично обсъждане на бюджета - E-Burgas.com

Председателят на Общинския съвет в Созопол Георги Пинелов кани всички граждани и заинтересовани лица на публичното обсъждане на изпълнението на бюджета на Община Созопол, извънбюджетните сметки и фондове и състоянието на общинския дълг на Община Созопол за 2021 година. То ще се проведе на 12.09.2022 г. /понеделник/ от 17:30 часа в киносалона на читалище „Отец Паисий“.

Материалите за публичното обсъждане са публикувани на интернет страницата на Общински съвет Созопол. Същите са налични и в канцеларията на Председателя на Общински съвет Созопол и са на разположение на заинтересованите лица всеки работен ден от 09:00 ч. до 12:45 ч. и от 13:30 ч. до 15:00 ч.

Мнения, препоръки и становища по темата на обсъждането могат да се изпращат на следната електронна поща: [email protected], както и да се депозират в деловодството на общински съвет до 09.09.2022 г.

 

Свързани статии
Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик Канят поморийци на обществено обсъждане за поемане на дългосрочен общински дълг В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата Учиха деца от Созопол, Черноморец и Атия как да се евакуират Проектът на автогарата в Созопол още чака одобрение от НИНКН Тихомир Янакиев проведе среща със съветника в Посолството на САЩ в България Чарлз Перего Изграждат тротоари за 300 хил. лв. в Созопол (Снимки) Кметът на Созопол направи отчет на бюджета, дълговете постепенно се гасят
Тагове
созопол обществено обсъждане
Коментари

Още от последните новини