В Равадиново раздадоха хранителни продукти на най-засегнатите от кризата

В Равадиново раздадоха хранителни продукти на най-засегнатите от кризата - E-Burgas.com

Жителите на село Равадиново получиха пакети с хранителни продукти от първа необходимост в домовете си от кметът Тихомир Янакиев, зам.-кметът Тодор Дамянов, кметът на селото - Иван Пазвантов и общинският съветник Димитринка Господинова.

Те бяха закупени със част от средствата, постъпили в дарителската сметка, за да бъдат подпомогнати най-нуждаещите се и засегнати от кризата COVID-19 в цялата община. Хранителните пакети съдържат брашно, олио, ориз, леща, скумрия консерва, макарони и брошура с важна информация относно опазване на здравето и горещи телефони, свързани с коронавирус.

Желаещите да получат хранителен пакет могат да подават заявления в Центъра за административно и информационно обслужване /фронт-офис/ на Община Созопол или в кметствата по населени места, както и на е-mail: [email protected] и чрез лицензиран пощенски оператор.

Всяко домакинство може да получи по един пакет хранителни продукти, като изискванията са лицата да са с адресна регистрация по постоянен или настоящ адрес на територията на община Созопол и да отговарят на поне един от посочените в декларацията критерии.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
Созопол
Коментари

Още от последните новини